17-01-2019, 16:37
@Lajri, H5! No i uhh, ja tam nadal będę trzymał kciuki.. No bo dzisiaj na przykład, po chyyyyba dwóch miesiącach, dotarł do mnie mój pokrowiec w kształcie Totoro, więc no, poczta dosyć mocno sobie leci w kulki ostatnio.:<
@Dogz, yaaaaay, dziękuję!^^
@Marta, dziękuję!! No i trzymam kciuki!! Wiesz co, mi się wydaje, ale to tylko moje zdanie, że swatając naszą postać z tamkami z lokacji, szanse na bliźniaki właśnie powinny być.. większe? No bo wiesz, gdybyś starała się o bliźniaki poprzez łączenie, to w sumie.. musiałyby wykluć się aż cztery postacie? Żebyś Ty no i osoba z którą się łączysz miała bliźniaki, hmnh.
@Michu, huuuuuuug, dziękuję! I yuppp, da się!Wcale tak nie zarobiłem na pierścionek za milion, nie nie!!
@Dogz, yaaaaay, dziękuję!^^
@Marta, dziękuję!! No i trzymam kciuki!! Wiesz co, mi się wydaje, ale to tylko moje zdanie, że swatając naszą postać z tamkami z lokacji, szanse na bliźniaki właśnie powinny być.. większe? No bo wiesz, gdybyś starała się o bliźniaki poprzez łączenie, to w sumie.. musiałyby wykluć się aż cztery postacie? Żebyś Ty no i osoba z którą się łączysz miała bliźniaki, hmnh.
@Michu, huuuuuuug, dziękuję! I yuppp, da się!
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)