16-01-2019, 17:21
Okej, umn, wow, dziękuję? Dziękuję Wam za ten wpis - miałem dzisiaj raczej taki noo.. mehh dzień, ale teraz, przez ten wpis, autentycznie nie mogę przestać się uśmiechać!!♥ No i już wiem, na jaki post zagłosuję w plebiscycie za rok, hahahhah, fragment o powrocie do hobby jest po prostu dsbgbsdhabghbadsgbbashgb, 99999/10! Tak jak to już Viktor napisał - naprawdę przeogromnie się cieszę, nah, cieszymy się, że zdecydowałaś się wrócić do tego hobby, Marta + widać, ile radości z tego czerpiesz i to jest coś niesamowitego!!
Sona i Flora są przekochane, mam nadzieję, że się nie obrażą, ale ich kształt i to.. coś na brzuszku, przypomina mi trochę, nie wiem, planetę z jakimiś pierścieniami? Puszystą planetę z pierścieniami? Puszysty Saturn? No wiesz, hhaha! Anyway, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak będą wyglądały gdy podrosną!! A jeżeli chodzi o stukanie głowami, to idk, może starają się ubić swój puszek??XD
No i omg, chyba nigdy przenigdy nie miałem Maisutatchiego, gratki, Albert!:D O, no i muszę przyznać, że to nutkowe tło naprawdę do Ciebie pasuje!!
Sona i Flora są przekochane, mam nadzieję, że się nie obrażą, ale ich kształt i to.. coś na brzuszku, przypomina mi trochę, nie wiem, planetę z jakimiś pierścieniami? Puszystą planetę z pierścieniami? Puszysty Saturn? No wiesz, hhaha! Anyway, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jak będą wyglądały gdy podrosną!! A jeżeli chodzi o stukanie głowami, to idk, może starają się ubić swój puszek??XD
No i omg, chyba nigdy przenigdy nie miałem Maisutatchiego, gratki, Albert!:D O, no i muszę przyznać, że to nutkowe tło naprawdę do Ciebie pasuje!!
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)