13-01-2019, 17:27
@Marta, tbh ja naprawdę liczyłem na to, że właśnie wyrośnie mi ten z sushi na głowie, ale mehh.:< W sumie, to jak tak teraz myślę, to jeszcze nie widziałem, żeby komuś się trafiła "czysta" postać z tej nowej grupy, idk, może oni są w ogóle niedostępni do wyrośnięcia? Ahhh i wiesz co, jeżeli dobrze pamiętam, to od 4U już jest tak, że z każdego bachorka może wyrosnąć każdy dorosły, wszystko zależy od opieki, ale nie mam pewności na 100%.;;;
Shhhhhh, tak mi się podoba ta postać, że chyba jednak zaryzykuję!!Najwyżej potem będę płakać.
@Katechi, no nie?;;; Naprawdę podobają mi się wszystkie nowe postacie, na serio, ale jednak te starsze nadal są moimi faworytami.:> Hahhahahahhahha i dziękuję! Jestem pewien, że Mała Pizza zajumie Serotchi i Bekontchi jak tylko odwrócę wzrok, huh!<3
@Lajri, prawda? Też tak myślę, o! W sumie to mogli sobie nawet zrobić obrączki z skórki z chleba.:|||| I dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą.^^
@Dogz, niee, nie zapomniałem.^^ Postaram się coś napisać o P2 w kolejnej notce.:)
Shhhhhh, tak mi się podoba ta postać, że chyba jednak zaryzykuję!!
@Katechi, no nie?;;; Naprawdę podobają mi się wszystkie nowe postacie, na serio, ale jednak te starsze nadal są moimi faworytami.:> Hahhahahahhahha i dziękuję! Jestem pewien, że Mała Pizza zajumie Serotchi i Bekontchi jak tylko odwrócę wzrok, huh!<3
@Lajri, prawda? Też tak myślę, o! W sumie to mogli sobie nawet zrobić obrączki z skórki z chleba.:|||| I dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą.^^
@Dogz, niee, nie zapomniałem.^^ Postaram się coś napisać o P2 w kolejnej notce.:)
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)