31-12-2018, 21:09
O mój jeeeeeeeeżu, to jest autentycznie najśliczniejszy hatch jaki widziałem w calutkim moim życiu!! A serio, kiedyś niesamowicie gorliwie przekopywałem się przez tumblera w poszukiwaniu hatchy, więc, widziałem dużooooooooo, hahahhaa.
Jestem przeogromnie ciekawy jak rozwinie się związek Nashy i Eddiego, serio, czy można chcieć czegoś więcej niż lovestory zapoczątkowane wspólną miłością do łopaty?XDDDDD Kocham, hahahahahahha. Ahhhh, no i sweterek wyszedł Ci super, gratki.^^
Omg Abstrakt, uwieeeeeeeeeelbiam Twoje zdjęcia, seriooooo! Używasz jakiejś aplikacji do dodawania daty do zdjęć?^^ I w ogóle awhhh, kocham Patapatachi.;_______;
Totalnie chciałbym się przyłączyć do klubu fanów gudetamowej piżamki!! W ogóle Marta, czy idąc tym tokiem.. dedukcj...i, umn, ta piżamka w czerwoną kratkę jest Abstrakta?XDDD I UHHHH!!! Pozwolisz, że ukradnę sobie to zdjęcie z kwiatkami i P's? JEST PRZEPIĘKNE.;__________________;;
OKEJ JA WIEM, EKSCYTUJE SIĘ TOTALNIE ZA BARDZO, ale Lajri, ten koto-kuro-książę był sdhgjhsghsdhgbhsbghbsbgysgrggh!!!!!!! Proszę mi podać namiary na jego królestwo, chcę totalnie mu służyć, już już!!>:C Uwielbiam Mixa za możliwość tworzenia takich.. osobliwych postaci,chciałem napisać, że brzydali, ale potem mi się przypomnieli brzydale z ACNL i okej, nieważne. Ohhhh, no i super pocieniowałaś kolorowankę, serio!!;;;;
Obserwuję gdzieś tam na eBayu akurat pomarańczowe przeźroczyste v2, chcesz linkacza? Wiem że kuszę, sooooorki.
Jestem przeogromnie ciekawy jak rozwinie się związek Nashy i Eddiego, serio, czy można chcieć czegoś więcej niż lovestory zapoczątkowane wspólną miłością do łopaty?XDDDDD Kocham, hahahahahahha. Ahhhh, no i sweterek wyszedł Ci super, gratki.^^
Omg Abstrakt, uwieeeeeeeeeelbiam Twoje zdjęcia, seriooooo! Używasz jakiejś aplikacji do dodawania daty do zdjęć?^^ I w ogóle awhhh, kocham Patapatachi.;_______;
Totalnie chciałbym się przyłączyć do klubu fanów gudetamowej piżamki!! W ogóle Marta, czy idąc tym tokiem.. dedukcj...i, umn, ta piżamka w czerwoną kratkę jest Abstrakta?XDDD I UHHHH!!! Pozwolisz, że ukradnę sobie to zdjęcie z kwiatkami i P's? JEST PRZEPIĘKNE.;__________________;;
OKEJ JA WIEM, EKSCYTUJE SIĘ TOTALNIE ZA BARDZO, ale Lajri, ten koto-kuro-książę był sdhgjhsghsdhgbhsbghbsbgysgrggh!!!!!!! Proszę mi podać namiary na jego królestwo, chcę totalnie mu służyć, już już!!>:C Uwielbiam Mixa za możliwość tworzenia takich.. osobliwych postaci,
(31-12-2018, 08:59)Abstrakt napisał(a): Uwielbiam to transparentne v3. Kiedyś podchodziłem do takich obudów z dystansem, a teraz żałuję, że sam na żadną się nie zdecydowałem. Takie pomarańczowe transparentne v2 jest np. obłędne.Same here!!
Obserwuję gdzieś tam na eBayu akurat pomarańczowe przeźroczyste v2, chcesz linkacza? Wiem że kuszę, sooooorki.
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)