Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hatch końcoworoczny 2018/2019
Uśmiech 
No więc zaczynam! :3
Będę hatchował moje nowe niebieskie v4.5 i gościnnie wystąpi drugie - jako kolega.
Na początku jeszcze raz zerknąłem, jak nazywał się poprzedni użytkownik. Mati. Potem stało się koniecznie, RESET. Po wprowadzeniu danych na ekranie pojawiło się jajko, z którego wykluła się dziewczynka.
[Obrazek: npA5XWy.png][Obrazek: s6JLxkh.png]
[Obrazek: ldEN5hY.png][Obrazek: EEZUV75.png]
Nazwałem ją Nasha. Była głodna (i niedoświadczona), więc nakarmiłem ją sushi, bo wiem co dobre. (Ach ci nowocześni rodzice...)
[Obrazek: 4bTXEy9.png][Obrazek: sEpA9zE.png][Obrazek: gQ66eXP.png][Obrazek: YTLh06k.png]
Następnie udaliśmy się zagrać w grę.
[Obrazek: G5kfktx.png][Obrazek: xRKPk1d.png]
Potem poszliśmy do sklepu, żeby kupić coś fajnego za zarobione gotchi punkty. Kupiliśmy dwie łopaty - jedną dla nas, a drugą dla przyszłego kolegi, o którym na razie Nasha jeszcze nie wie. Uśmiech (A mam co do nich romantyczne plany. xD) Swoją niestety wykopała węża, którego bardzo się przestraszyła.
[Obrazek: F9CE9ta.png][Obrazek: YZpMxx3.png]
[Obrazek: Oppih3A.png][Obrazek: V2JjPUQ.png]
Resztę dam w następnym poście, bo limit obrazków.

Później Nasha dziwnie zbladła. Okazało się, że jest chora. Podałem jej lekarstwo i poczuła się lepiej.
[Obrazek: xkCEbFB.png][Obrazek: QjXzU3S.png]
Postanowiliśmy znów zarobić trochę gotchi punktów i Nasha bardzo się zmęczyła, więc poszła spać.
[Obrazek: HXi04v2.png][Obrazek: rWIM7eD.png]
Została obudzona przez listonosza, który zostawił bardzo ważny list, zaproszenie do przedszkola. Poznała panią przedszkolankę i dostałą od niej plecak.
[Obrazek: veNcRqc.png][Obrazek: mBXm0L5.png]
Muszę wam się pochwalić: kilka dni temu zainteresowałem się robieniem na szydełku, dzisiaj rano odebrałem włóczki z paczkomatu i zrobiłem z nich z pomocą rad mamy drugi sweterek.  Serce
[Obrazek: PdQz8Lb.png][Obrazek: 55drae0.png]
Następnie Nasha spotkała się z kolegą o imieniu Eddie. Wysłaliśmy mu łopatę (xD). I muszę wam sie pochwalić moją 55 generacją!
[Obrazek: P0ALDdY.png][Obrazek: Y2BfcVe.png]
[Obrazek: OxVfbN1.png][Obrazek: nV2webY.png]
O 20:00 Nasha i Eddie poszli spać.
Sorry że tak dużo, ale to mój pierwszy hatch i bardzo się starałem. Duży uśmiech Teraz wy.
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Hatch końcoworoczny 2018/2019 - akaiowy - 29-12-2018, 20:23