19-12-2018, 20:25
Był dzisiaj na uczelni jarmark świąteczny i siedziałam na naszym stoisku i było tak super. :D I przyjechała moja koleżanka, co na cały ten rok akademiki jest w Norwegii na erazmusie. No i mieliśmy taki suuuper quiz, który w połowie ja układałam hehe, bo mieliśmy masę ciastek itd. (w tym takie co przyjechały z Norwegii specjalnie na to!!!1 ale również nasze własne zakalce - każde ciasto miało zakalca XD) i trzeba było odpowiedzieć na wylosowane pytanie, żeby dostać. I patrzcie jakie trudne, przykładowo. XD
Fajnie się patrzyło na miny ludzi - podchodzi po ciastko, ale słyszy, że najpierw quiz, losuje pytanie z niepewnością na twarzy, a po przeczytaniu pytania w śmiech. :D Nr 9 to chyba mój fav i akurat jeden wykładowca nas odwiedził i to wylosował. XD Druga połowa była na temat świąt w Norwegii i była poważniejsza, więc każdy miał do wyboru jeden z tych dwóch tematów i poziomów trudności. ^^
Takie pytania były mądrzejsze niż np. jakieś co miała Hiszpania, gdzie poszłam tam i wróciłam z pustymi rękoma bo nie wiedziałam. >:C Chcieli mieć swoje żarcie pewnie tylko dla siebie!
Fajnie się patrzyło na miny ludzi - podchodzi po ciastko, ale słyszy, że najpierw quiz, losuje pytanie z niepewnością na twarzy, a po przeczytaniu pytania w śmiech. :D Nr 9 to chyba mój fav i akurat jeden wykładowca nas odwiedził i to wylosował. XD Druga połowa była na temat świąt w Norwegii i była poważniejsza, więc każdy miał do wyboru jeden z tych dwóch tematów i poziomów trudności. ^^
Takie pytania były mądrzejsze niż np. jakieś co miała Hiszpania, gdzie poszłam tam i wróciłam z pustymi rękoma bo nie wiedziałam. >:C Chcieli mieć swoje żarcie pewnie tylko dla siebie!

Spoiler![[Obrazek: Zm8Tn8l.png]](https://i.imgur.com/Zm8Tn8l.png)