24-05-2018, 11:14
(24-05-2018, 11:11)Viktor napisał(a): Napisałaś do mnie na pw, ale nie mogę ci odpowiedzieć bo mi wyskakuje jakiś error, nie wiem o co chodzi, tak czy siak chciałam odpisać tak:
„Niestety nie sprzedaję tama, sorry. Mam „aż” dwa v4, ale jedno jest z mojego dzieciństwa, a drugie ma moją ulubioną obudowę.”
A tak na marginesie to cel może i szczytny, ale jeżeli twoja siostra nie ineteresuje się takimi rzeczami to raczej jej się to nie spodoba. Dzisiejsze dzieci raczej lubią inne rzeczy i tbh? Nic w tym złego. Taki prezent to dobry pomysł ale może nie na komunię. Od dziecka uwielbiam tama ale bym był zawiedziony raczej gdyby moi koledzy dostali fajne rzeczy a ja starą zabawkę, na dodatek używaną... O, już lepiej kup nowe w opakowaniu. Tak, to wydatek, no ale to komunia w końcu.
Wiem, że by się jej spodobało z tego wzglęgu, że pokazywałam jej na internecie jak to działa jakiś czas temu.
Pewnie tak zrobię, z amazona można ściągnąć za jakieś 50 dolarów, tylko zależało mi na czasie, bo paczka z USA będzie trochę szła.