15-02-2018, 06:46
Nie wspominałam w sumie, akaiowy Memecz ma na imię Hakuno (imię wzięte z bajki, postać w żaden sposób nieprzekonująca ale imię fajne XDDD więc wzięłam). Jeśli chodzi o to jak ogółem nazywam tamki, to są to często imiona z bajek (nie ma problemu z wpisaniem ich szlaczkami) - albo postaci które lubię albo imiona które mi się spodobały albo jedno i drugie, czasem nazywam prawdziwymi imionami ludzi których lubię (ale z tym bywa problem ze wpisaniem i nie jest to do końca to XDDD). A w angielskich wersjach to jakieś proste krótkie imiona jak dla zwierzaka głównie daję. XD I one do japońskich też się nadają.
Nie jest kłopotliwe, nigdy mi to nie przeszkadzało, bo miałam pomysły zarówno na imiona pasujące w angielskich wersjach, jak i na te które można zapisać znaczkami (i mogą być też dzięki temu dłuższe). :)
Hahah, a mi od pierwszej ever zmiksowanej generacji taki ładny wychodzi! :3
Tzn dla mnie wygląda spoko, dość słodko, ale za blisko wyglądem do Memetchi. XDDD Mógłby mieć więcej po Mameczu, ale w sumie nie mogę sobie tego wyobrazić. Żółty może jakby był? XD No nic, dzisiaj pewnie też urośnie (chyba co dzień rosła mi poprzednia generacja). C: Ciekawe co z niego będzie.
Nie jest kłopotliwe, nigdy mi to nie przeszkadzało, bo miałam pomysły zarówno na imiona pasujące w angielskich wersjach, jak i na te które można zapisać znaczkami (i mogą być też dzięki temu dłuższe). :)
Hahah, a mi od pierwszej ever zmiksowanej generacji taki ładny wychodzi! :3
Tzn dla mnie wygląda spoko, dość słodko, ale za blisko wyglądem do Memetchi. XDDD Mógłby mieć więcej po Mameczu, ale w sumie nie mogę sobie tego wyobrazić. Żółty może jakby był? XD No nic, dzisiaj pewnie też urośnie (chyba co dzień rosła mi poprzednia generacja). C: Ciekawe co z niego będzie.