09-02-2018, 16:03
Masz teraz piękne Tama włączone! Tak jak mówiłam, mega podoba mi się to Keitai, lubię całe białe Tama, to wygląda naprawdę ładniutko. Dwa różowe kolorowe też wyglądają pięknie. C:
A jaka wersja ma tylko różowy kolor to nie wiem, więc dla mnie to żaden spoiler. XDDDD Ale ciekawi mnie, o co powiększy się różowa rodzinka!
A jaka wersja ma tylko różowy kolor to nie wiem, więc dla mnie to żaden spoiler. XDDDD Ale ciekawi mnie, o co powiększy się różowa rodzinka!
(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Postanowiłam zarobić z nim trochę łatwych pieniążków, więc w tym celu udaliśmy się do lasu, jakkolwiek dwuznacznie by to nie brzmiało XDDDDDDXDDDDD
(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Wybraliśmy trzecią opcję, w której pojawia sie zwierzaczek i przysypuje tama piaskiem. Lajri słuchaj, bo fajne!OOOOO właśnie dzisiaj mój Tama urósł i to miejsce się odblokowało! Byłam tam raz, mój naburmuszony Mametchi trochę się tam rozchmurzył, ale pieniążków nie było. Dzięki za to info. 8) Będę często odwiedzać to miejsce. XDDDDI jak juz nas przysypie, to dzieją się różne randomowe rzeczy i jedną z nich jest obsypanie pieniążkami. Wystarczy w kółko i w kółko odwiedzać to miejsce i można w miarę szybko uzbierać bardzo dużo pieniążków. Oczywiście to, czy pieniążki się pojawią jest całkowicie losowo, więc trzeba mieć troszkę cierpliwości i tamek może stać się mega bogaty. XD Ja tak zawsze robię, bo pierścionek ten lepszy jest drogi, a niezbyt lubię wbudowane gry. :<

I jak juz nas przysypie, to dzieją się różne randomowe rzeczy i jedną z nich jest obsypanie pieniążkami. Wystarczy w kółko i w kółko odwiedzać to miejsce i można w miarę szybko uzbierać bardzo dużo pieniążków. Oczywiście to, czy pieniążki się pojawią jest całkowicie losowo, więc trzeba mieć troszkę cierpliwości i tamek może stać się mega bogaty. XD Ja tak zawsze robię, bo pierścionek ten lepszy jest drogi, a niezbyt lubię wbudowane gry. :<