17-12-2017, 21:53
- I co, hodujesz sobie zwierzątko?
- Nie, papier toaletowy.
Uratama w pracy. XD Do tego ma na imię Wanko (że piesek :\)
Wszyscy się tam interesują tym moim Tamagotchi i zdumiewają nim. xDD
Potem ten kolega pytał czy się w tym tylko papier hoduje. xD
I w ogóle praca. ♥♥ I podzielili nas na mniejsze drużyny i mam fav osoby w mojej. ♥
I dostałam pizzę. ♥ i głaskałam cudownego psa. ♥ i w ogóle mam taką passę że wszystkie psy mnie kochają i do mnie chcą się tulić. ♥♥
życie jest piękne, ale męczące, codziennie poza domem od 7/8 do wieczora, przedwczoraj do 18, wczoraj do 23, dzisiaj do 21.
:<
Ale i tak jest fajnie, dużo mnie ucieszyło dziś.
i paczka słodyczy w pracy też. <3 Kolejna, dostaliśmy już chyba trzeci raz coś na święta, teraz już taka największa paczuszka, takich eleganckich ekskluzywnych słodkości. :3
- Nie, papier toaletowy.
Uratama w pracy. XD Do tego ma na imię Wanko (że piesek :\)
Wszyscy się tam interesują tym moim Tamagotchi i zdumiewają nim. xDD
Potem ten kolega pytał czy się w tym tylko papier hoduje. xD
I w ogóle praca. ♥♥ I podzielili nas na mniejsze drużyny i mam fav osoby w mojej. ♥
I dostałam pizzę. ♥ i głaskałam cudownego psa. ♥ i w ogóle mam taką passę że wszystkie psy mnie kochają i do mnie chcą się tulić. ♥♥
życie jest piękne, ale męczące, codziennie poza domem od 7/8 do wieczora, przedwczoraj do 18, wczoraj do 23, dzisiaj do 21.
:<
Ale i tak jest fajnie, dużo mnie ucieszyło dziś.
i paczka słodyczy w pracy też. <3 Kolejna, dostaliśmy już chyba trzeci raz coś na święta, teraz już taka największa paczuszka, takich eleganckich ekskluzywnych słodkości. :3