07-01-2017, 19:55
Dział do przedstawiania się znalazłam - ale czasu zabrakło, także nadrobię zaległości i dziękuję za link :
Z miśkiem właśnie podejrzewam, że to u chińczyka na ryneczku, także edycja limitowana - 5 egzemplarzy :
Już się pogodziłam z tym, że raczej go nie odnajdę. Dinożarła też nie odnalazłam, ale koleżanka się nade mną zlitowała i przekopała swoje skarby dzieciństwa i oddała za bezcen zielonego (miętowego?) tamagotchi. Ni hu hu się na wersjach nie znam ale już się polubiliśmy*.
Od czasu do czasu jeszcze będę przeglądać strony, bo a nuż się znajdzie ten 1 egzemplarz misia od chińczyka
*Pewnie do czasu - pracuję w szkole i już widzę jak zaczyna drzeć japę o żarło. W sumie to nie jest też głupie, bo dam dzieciakom na przerwie i zwierz będzie miał zaspokojone wszystkie potrzeby. Hmm... może faktycznie jakiś nowy obowiązek dla dyżurnego albo nagroda dla najgrzeczniejszego. Rodzice tych dzieci mnie zjedzą

Z miśkiem właśnie podejrzewam, że to u chińczyka na ryneczku, także edycja limitowana - 5 egzemplarzy :
Już się pogodziłam z tym, że raczej go nie odnajdę. Dinożarła też nie odnalazłam, ale koleżanka się nade mną zlitowała i przekopała swoje skarby dzieciństwa i oddała za bezcen zielonego (miętowego?) tamagotchi. Ni hu hu się na wersjach nie znam ale już się polubiliśmy*. Od czasu do czasu jeszcze będę przeglądać strony, bo a nuż się znajdzie ten 1 egzemplarz misia od chińczyka

*Pewnie do czasu - pracuję w szkole i już widzę jak zaczyna drzeć japę o żarło. W sumie to nie jest też głupie, bo dam dzieciakom na przerwie i zwierz będzie miał zaspokojone wszystkie potrzeby. Hmm... może faktycznie jakiś nowy obowiązek dla dyżurnego albo nagroda dla najgrzeczniejszego. Rodzice tych dzieci mnie zjedzą