09-12-2016, 20:57
Moja babcia jest przecudowna.;;;;;; Ma taką koleżankę, nie wiem, skąd ją zna, ale to taka po prostu koleżanka, o. Czasami przychodziła na herbatkę i no. No i jakoś chyba ponad 2 tygodnie temu, coś się stało tej koleżance, nie wiem co dokładnie, ale była w szpitalu i chyba jest obecnie sparaliżowana. No i moja babcia autentycznie teraz codziennie ją odwiedza, robi obiady dla niej i jej męża (bo nie mają rodziny chyba) i widziałem, że kilka dni temu szyła jej takie specjalne.. getry? Bo wiecie, ta pani jest sparaliżowana, więc ma problemy ze wszystkim. No i piżamę też jej szyła, plus znalazła opiekunkę już dla tej koleżanki.
Iiiiiiii po prostu no, moja babcia jest cudowna, nie odwróciła się, ani nic, a nie była nawet jakąś jej mega bliską przyjaciółką. Chciałbym być tak dobrym człowiekiem, jakim jest moja babcia.
Iiiiiiii po prostu no, moja babcia jest cudowna, nie odwróciła się, ani nic, a nie była nawet jakąś jej mega bliską przyjaciółką. Chciałbym być tak dobrym człowiekiem, jakim jest moja babcia.
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)