09-09-2016, 19:26
Aww, dziękuję wam. :'D Co do nosów to jest fun story, bo jeszcze jakieś pół roku temu nie umiałam rysować nosów, raz siadłam i poćwiczyłam i nagle nosy były moją najbardziej udaną częścią ciała. XDDD Na tym rysunku trochę zrąbałam z tego co widzę, kształt twarzy mogłam inaczej trochę zaznaczyć, za długi nos lekko, usta powinnam zrobić inaczej i za duża głowa (typowe moje błędy). XD
Ale kreskę faktycznie sobie wyrobiłam, zwłaszcza od zeszłego roku i ogólnie linie rysuję już lepiej niż kiedyś, kreskę mam dosyć lekką, chociaż mogłoby być lepiej. I mam styl coraz bardziej realistyczny, co też mnie cieszy. <3
(w ogóle sekret wielki - gdybym miała narysować oczy w kolorze to nie dałabym rady, bo kiedy już tęczówka i źrenica nie są obydwie całkowicie ciemne, to pojawia się problem XD)
Ale kreskę faktycznie sobie wyrobiłam, zwłaszcza od zeszłego roku i ogólnie linie rysuję już lepiej niż kiedyś, kreskę mam dosyć lekką, chociaż mogłoby być lepiej. I mam styl coraz bardziej realistyczny, co też mnie cieszy. <3
(w ogóle sekret wielki - gdybym miała narysować oczy w kolorze to nie dałabym rady, bo kiedy już tęczówka i źrenica nie są obydwie całkowicie ciemne, to pojawia się problem XD)
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)