Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi M!x - wady i zalety.
Okej, na ten moment tak bardzo ogólnie, pierwsze wrażenia: 

Plusy:
- pomijam oczywiście te podstawy, jak mixowanie, bo jeszcze do tego nie dotarłem, a wiadomo, że te nowości to mega plus.:'D
- grafika!! OMG. Jest piękna, widać, że użyli więcej kolorów z palety + więcej pixeli, jest tak.. inaczej, ale omg, to jest przepiękne.;_____;
- nowa animacja leczenia, podoba mi się.:'D
- wbudowane itemki do sprzątania, yass, jestem leniwą bułą, więc nigdy mi się nie chciało na nie kasy zbierać.XD
- jedzonko zależne od wieku postaci.
- nie ma wagi, w sumie spoko c: 
- postać reaguje na pogodę! :'D
- nowa graficzka podróży przez miasto, piękne jest.;______;
- naprawdę jest pełno lokacji, aż nie wiem od czego zacząć.^^'
- w każdym miejscu, które odwiedzimy, jest chyba jakiś sklepik? O jeżu, ile tych itemków jest, help.XDDD
- wydaje mi się, że postacie dostały jakąś nową kreskę? Albo kolory? Wyglądają trochę inaczej, są jakby.. odświeżone.
- mamy zapisane postacie z którymi już rozmawialiśmy, yayyay.

Minusy: 
- moim zdaniem takie trochę to nieprzemyślane, że jak mamy bobasa, to nigdzie nie możemy iść. No okej, to jest logiczne, ale przez godzinę jedyne co mogłem, to karmić tama.:/ 
- czasem, jak tama mi zapiszczy i zaraz wcisnę guziczek A, to zaraz mi się rozwija menu. Zauważyłem, że tak jest tylko, jak zareaguje natychmiast po wołaniu, normalnie to włącza się ekran, potem czekamy na menu, więc ok. Czyli - jak mi się zaraz otwiera menu, a nie podgląd pokoju, to nie mogę zobaczyć, co postać chce.;;; 
- obudowa. Ja przepraszam, ale jednak mi się średnio podoba.:< Czegoś mi brakuje.. szału nie ma, o. Nieważne, potrzebuję czasu na namysł, raz mi się podoba i jest omg ♥♥♥ a potem idk hahhaa.
- namęczyłem się nieźle przy wpisywaniu imienia, nie wiem czy oni coś tam zmienili, ale dziwnie jakoś jest.XDD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Tamagotchi M!x - wady i zalety. - Ralveyn - 07-09-2016, 15:23