31-08-2016, 17:44
Viktor, wydaje mi się, że naprawdę świeci. W ogóle jak Inka mi o tym powiedziała, to chyba mi się przypomniały jakieś zdjęcia tego tama z TZ, jak świeci w ciemności, ale teraz nic znaleźć już nie mogę.:/ Generalnie ja to moje tama porządnie naświetliłem i chyba faktycznie się świeci w ciemnościach, ale niesamowicie słabo, podejrzewam, że to już kwestia wieku..
Dogz, taak, wydaje mi się, że jest na tym tama warstwa farbki fluorescencyjnej. Zdjęć niestety nie obiecuję zrobić, ja sam to ledwie widzę, a nie wiem jak aparat, ale się postaram.
W sumie świeci się tylko ta biała część, czerwone gwiazdki są namalowane normalną farbą.
Michu, Lajri, dziękuuuuję mocno!♥ Ahh, nie mogę uwierzyć, że serio mi się je udało zdobyć, cudowne jest.^^
Dogz, taak, wydaje mi się, że jest na tym tama warstwa farbki fluorescencyjnej. Zdjęć niestety nie obiecuję zrobić, ja sam to ledwie widzę, a nie wiem jak aparat, ale się postaram.
W sumie świeci się tylko ta biała część, czerwone gwiazdki są namalowane normalną farbą.Michu, Lajri, dziękuuuuję mocno!♥ Ahh, nie mogę uwierzyć, że serio mi się je udało zdobyć, cudowne jest.^^
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)