06-07-2016, 19:19
Dogz, ja w ogóle mam do tej wersji ogromny sentyment, bo pamiętam, że wyczekiwałem premiery w Polsce i w ogóle sam uzbierałem kasę na to tama.^^ No i specjalnie w dniu premiery jechałem z mamą do Smyka.:'D I chyba nawet sam wtedy zakupy robiłem, pierwszy raz w życiu (w sensie, mama poszła do jakiegoś innego sklepu i mnie zostawiła XD). Zgadzam się z tym co mówisz.^^ To tama jest po prostu unikalne, raz na jakiś czas super jest do niego wrócić, ale nie mógłbym mieć mimo wszystko włączonego v5 jakoś specjalnie długo. Chociaż jak byłem dużo młodszy, to chyba bardzo długo miałem włączone v5.
Hahahah Michu, dokładnie.XDDD Friends ułaskawia wszystkie inne wersje.XD
Cocoa, pjona! Mega zazdroszczę tej promocji, ja się na nic nie załapałem.:< Nawet jeżeli sprzedałaś to tama, to jednak w dalszym ciągu zrobiłaś niezły interes.B) Ahhh, ja chyba uwielbiam wszystkie Fami obudowy, serio. ._______. Może na eBayu uda Ci się jakoś tanio znaleźć.:'D Ja za to moje chyba nie płaciłem jakoś dużo, bo używane było, ale jest jak nowe.
Hahahah Michu, dokładnie.XDDD Friends ułaskawia wszystkie inne wersje.XD
Cocoa, pjona! Mega zazdroszczę tej promocji, ja się na nic nie załapałem.:< Nawet jeżeli sprzedałaś to tama, to jednak w dalszym ciągu zrobiłaś niezły interes.B) Ahhh, ja chyba uwielbiam wszystkie Fami obudowy, serio. ._______. Może na eBayu uda Ci się jakoś tanio znaleźć.:'D Ja za to moje chyba nie płaciłem jakoś dużo, bo używane było, ale jest jak nowe.
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)