08-04-2016, 20:34
(08-04-2016, 19:50)WalnutSprout napisał(a):(08-04-2016, 19:45)Carol napisał(a): To pomaranczowe MS jest na mojej wishliscie. ^_^
A ta aplikacja jaka ekstra!
SERIO !? Kureczki gdybym wiedziała ... matuś kupił mi je z OLX chyba za jakieś 60 zł ? Może mniej ? Nie pamietam bo było w zestawie z jaki drugim tamasiem ;on chciał mi zrobić niespodziankę
Tak aplikacja jest genialna :jutro idziemy grać ze znajomymi w Horror w Arkham i mam wrażenie że moje maleństwo będzie robiło furorę
Ha, kocham Horror w Arkham ^__^
Wiesz, jakby co to bym mogla przejrzec swoja kolekcje, gdybys miala ochote sie wymienic za to MS za cos, czego nie masz

A slyszeliscie moze o Dice Masters: Marvel - Avengers vs. X-Men? Ekstra genialna gra karciana z ogromnym wykorzystaniem kosci, T. i ja dostalismy to na zajaczka od jego brata i powiem Ci, ze genialne.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)