08-04-2016, 20:15
(08-04-2016, 19:55)Ralveyn napisał(a): Omg, nowy wpis, yisss! <3 Ale przede wszystkim - gratuluję pracy! Pochwalisz się co dokładnie robisz?
Mnie niezbyt się podobają tama-aplikacje na telefon, bo mi żal pamięci i baterii, ale ta Twoja apka, wygląda całkiem fajnie. I groźnie, oczywiście! No i omg, jakie masz super ładne v2, ekstra! Mam nadzieję, że szybko doczekam się kolejnego wpisu.
Kochany jesteś :hug:
Co do pracy to udało mi się załapać do przychodni na RTG, więc pracuję w wyuczonym zawodzie ;
ciesze się bo po filologii angielskiej na Podlasiu nie ma ŻADEJ pracy. Po prostu rynek pracy jest przepełniony absolwentami filologii a z samych korepetycji nie da się przeżyć ;/ ale ciesze się ze tu wróciłam bo inaczej mogłabym nigdy nie poznać Matusia.Co do tej apki to polecam :3 Mini gierki są bardzo fajne i nawet trochę klimatyczne ;

Nie wiem dla czego ta apka pojawiłą się w polecanych dla mnie, ale to musiało być przeznaczenie. Też myślałam że to bedzie byle co, ale po obejżeniu trailera się po prostu zakochałam ^_^
https://www.youtube.com/watch?v=7yAr0sdpzxU
(08-04-2016, 20:00)Michu napisał(a): Jaka śliczna ta zawieszka przy v2. *_____________*
XD aż tak ci się podoba ? chętnie ci ją podaruję :3 albo zrobię podobną jak znajdę koraliki w moim ehem ... bałaganie
I tak chciałam ci coś obiecanego wysłać.
(08-04-2016, 20:15)Frogless napisał(a): No nie mogę!!! Następna wrzuca najpiękniejsze obudowy MS. Pękam z zazdrości ;D
Dziękuję :3 o dziwo wszystkie tamasie z postu znalazłam na OLX