10-03-2016, 22:24
Kurczę, chciałabym, żeby każdy miał tak jak ja, żeby nie musiał kalorii liczyć, serio, wszystkim bym tego życzyła, bo nie wyobrażam sobie nie jeść tego, na co mam ochotę, straszne to. :<
A teraz mi się przypomniało, że jak jedziemy na obiad świąteczny do rodziców męża mojej mamy, to zawsze jest na stole pełno różnego jedzenia, jakiś pieczony drób ogromny (indyk? nie pamiętam... coś takiego) i pełno wędlin, sałatek, i tak dalej. Dla każdego coś pysznego (siada nas tam wtedy przy stole 11 osób
).
A teraz mi się przypomniało, że jak jedziemy na obiad świąteczny do rodziców męża mojej mamy, to zawsze jest na stole pełno różnego jedzenia, jakiś pieczony drób ogromny (indyk? nie pamiętam... coś takiego) i pełno wędlin, sałatek, i tak dalej. Dla każdego coś pysznego (siada nas tam wtedy przy stole 11 osób
).

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)