05-03-2016, 13:58
Uruchomiłam ją na szybko
i opcje są następujące : Standardowo karmienie i przekąski. Włączanie i wyłączanie swiatła. Gry do wyboru : kamień papier nożyce - gra która odpowiada za IQ , albo Gry z konsoli które odpowiadają chyba za inny stat. Gry z konsoli to po prostu mini gierki w stylu wąż, wyścigi, tetris itp.
Dodatkowo trzeba dbać o kondycje pandy
zmuszając ja do podnoszenia ciężarów LOL
Wysyłać ją karetką do szpitala na zastrzyki
(biedna panda)
I czytać pandzie książki
Dodatkowo można zrobić zbliżenie na buźkę Pandy i sa tam chyba standardowe 3 animacje:
jak panda nie jest zadowolona to widać zakłopotaną buźkę, jak jest zadowolona to oczywiście uśmiechnięta buźka, i jak śpi to chrapiąca buźka
I to by było na tyle, zwierzątko jest na prawdę banalne, ale ma wyjątkowo głośne dżwięki
(ale jest opcja wyłączenia dźwięku)
i opcje są następujące : Standardowo karmienie i przekąski. Włączanie i wyłączanie swiatła. Gry do wyboru : kamień papier nożyce - gra która odpowiada za IQ , albo Gry z konsoli które odpowiadają chyba za inny stat. Gry z konsoli to po prostu mini gierki w stylu wąż, wyścigi, tetris itp. Dodatkowo trzeba dbać o kondycje pandy
zmuszając ja do podnoszenia ciężarów LOLWysyłać ją karetką do szpitala na zastrzyki
(biedna panda)I czytać pandzie książki

Dodatkowo można zrobić zbliżenie na buźkę Pandy i sa tam chyba standardowe 3 animacje:
jak panda nie jest zadowolona to widać zakłopotaną buźkę, jak jest zadowolona to oczywiście uśmiechnięta buźka, i jak śpi to chrapiąca buźka
I to by było na tyle, zwierzątko jest na prawdę banalne, ale ma wyjątkowo głośne dżwięki
(ale jest opcja wyłączenia dźwięku)