29-02-2016, 21:03
Ty się śmiej, a to scena z życia wzięta jest. Jak byłam na antybiotyku jakiś czas temu, to się okazało, że jestem na niego uczulona i musiałam iść do lekarza, żeby mi inny wypisał. Wyskoczyła mi od tego uczulenia paskudna wysypka na twarzy. No to poszłam, siedzę w kolejce. Nagle jakaś baba mówi, że ona idzie przede mną, bo była zapisana na 9:00. Ja mówię, że może i była, ale jest też kolejka i nigdy nie ma tak, że się punkt wejdzie o której się miało, bo nikt nie siedzi w gabinecie regulaminowego 5 min.
W gabinecie babka, która była przede mną, wstaję, podchodzę do drzwi, czekam. Drzwi się otwierają, a baba SRU! o kuli, z siatą ciężką w drugiej ręce wyskoczyła jak z procy i się przede mną wcisnęła i mi drzwi przed nosem zamknęła. W życiu takiego chamstwa w przychodni nie widziałam. xD
W gabinecie babka, która była przede mną, wstaję, podchodzę do drzwi, czekam. Drzwi się otwierają, a baba SRU! o kuli, z siatą ciężką w drugiej ręce wyskoczyła jak z procy i się przede mną wcisnęła i mi drzwi przed nosem zamknęła. W życiu takiego chamstwa w przychodni nie widziałam. xD

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)