18-12-2015, 17:14
Ufff, okej, to chyba serio wybiorę to pierwsze.XD Musze zainwestować w coś do mocowania figurek, bo ten Link ciągle mi się przewraca. >:C I nawet sobie nie zdajecie sprawy, jak to ciężko jest z tymi stawami, ciągle zapominam mu rąk obrócić, a przecież w taki sposób jak na tym konkretnym zdjęciu, nikt nie trzyma miecza.D:
Awww, Skali. <3 Kupiłbym mu jeszcze Zeldę, ale chyyba nie ma jej figurki (albo fortunę kosztuje). W ogóle to takie moje życiowe zadanie - kupić Zelde i Linka w formie figurek. <3 Gdzieś mam zdjęcie gdzie te proporcje są lepsze, chciałem żeby ten badyl za nim to było takie przewalone drzewo, no natomiast na tamtym zdjęciu Link... cóż, każdy staw w inną stronę i eeee macarena. XDDD
Awww, Skali. <3 Kupiłbym mu jeszcze Zeldę, ale chyyba nie ma jej figurki (albo fortunę kosztuje). W ogóle to takie moje życiowe zadanie - kupić Zelde i Linka w formie figurek. <3 Gdzieś mam zdjęcie gdzie te proporcje są lepsze, chciałem żeby ten badyl za nim to było takie przewalone drzewo, no natomiast na tamtym zdjęciu Link... cóż, każdy staw w inną stronę i eeee macarena. XDDD
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)