13-12-2015, 21:37
(13-12-2015, 19:18)Ralveyn napisał(a): RAWy to taki format zdjęć, to jakby.. cyfrowy negatyw przed wywołaniem do odbitki. Możesz wpłynąć na jego wygląd (kolor, ostrość, co tylko chcesz) i nie zniszczyć jakości, a przy tym i więcej możliwości jest.Fakt faktem, że to tonę waży i potrzeba specjalnego programu żeby to otworzyć, no ale warto. Trzymam kciuki za zdjęcia!
Aj tam, z Twoim talentem bankowo sklepik miałby super obroty, serio.Albo może zacznij to dodawać na Allegro?
Oooo, no to się ze wszystkim zgadamy, jak będziesz miała czas.^^ Muszę też zerknąć jakich wymiarów dokładnie są Nendoroidy, bo to do nich chciałbym takie pierdółki. c:
Btw. podasz jeszcze raz swojego pingera? Chętnie sobie poczytam, a zapomniałem zapisać. ^^"
Hmmm netroidy ... może skala 1:12 ? Mam nadzieję że nie jakaś dziwaczna skala

Co do Pingera .... to raczej nic ciekawego tam nie piszę ... ale dzieciaczki czasem lubią poczytać i zostawić jakiś komentarz
sumie to nastawiłam się na taką publikę bo to głównie małe dziewczynki interesują się lalkami , ale czasem wtrące tam cos o planszówkch i wrzucę jakieś ciekawe zdjęcie
http://walnutsprout.pinger.pl/

Fakt faktem, że to tonę waży i potrzeba specjalnego programu żeby to otworzyć, no ale warto. Trzymam kciuki za zdjęcia!
Albo może zacznij to dodawać na Allegro?