17-11-2015, 22:25
Dogz Star Wars to więcej niż jeden film. Jest stara trylogia - czyli trzy części - oraz nowe części. To tak nawiasem.
Ja się na starej trylogii wychowałam, z moją mamą oglądałam to tyle razy, że nie zliczę. xD
Co do dzieci lat '90 - czy ja wiem? Ja dużą część swojego dzieciństwa spędziłam na podwórku bawiąc się z kolegami i koleżankami, najważniejsze dla nas były nasze rowery i samochód z lodami przyjeżdżający co piątek wieczór. xDDD Pegasusa miałam, ale nie długo, bo jak go dostałam to siedziałam przy nim tyle, że zapalenia spojówek dostałam i moja mama się wściekła...
Przy kompie też duzo nie siedziałam, czasem sobie grałam w jakiegoś węża, czy pinballa jak mi mama pozwoliła. Więc jak dla mnie to raczej były właśnie w 99% zabawy na podwórku, klocki lego i bajki na kasetach do słuchania, a nie konsole.
No ale to w dużej mierze kwestia wychowania jest.
A co do tematu Furby - takiego Furbaccę bym baaardzo chciała! Ale nie jestem aż tak wielką fanką Star Wars i Furby, żeby wydać na niego tyle kasy.
Ja się na starej trylogii wychowałam, z moją mamą oglądałam to tyle razy, że nie zliczę. xD
Co do dzieci lat '90 - czy ja wiem? Ja dużą część swojego dzieciństwa spędziłam na podwórku bawiąc się z kolegami i koleżankami, najważniejsze dla nas były nasze rowery i samochód z lodami przyjeżdżający co piątek wieczór. xDDD Pegasusa miałam, ale nie długo, bo jak go dostałam to siedziałam przy nim tyle, że zapalenia spojówek dostałam i moja mama się wściekła...
Przy kompie też duzo nie siedziałam, czasem sobie grałam w jakiegoś węża, czy pinballa jak mi mama pozwoliła. Więc jak dla mnie to raczej były właśnie w 99% zabawy na podwórku, klocki lego i bajki na kasetach do słuchania, a nie konsole.
No ale to w dużej mierze kwestia wychowania jest.A co do tematu Furby - takiego Furbaccę bym baaardzo chciała! Ale nie jestem aż tak wielką fanką Star Wars i Furby, żeby wydać na niego tyle kasy.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)