26-10-2015, 19:22
Michu, Ludwiczek bardzo dziękuje! Obiecał Ciebie nie straszyć za życzenia!
Lampki mam z Empiku, megaaa mi się podobają, a kosztowały 20 zł, więc nie mogłem się oprzeć. Tylko że są na baterie, więc właśnie nie są najlepszej mocy.:< Kojarzę Twoje lampki, jasne!
Właśnie myślałem, żeby je jakoś do regału przyczepić, albo mam przy łóżku taką listę z takim.. czymś, żeby ściana się nie brudziła, to może właśnie tam je przyczepię. Chociaż nie mam jeszcze pewności, mam coś takiego, że odkąd dzielę pokój z siostrą, mam wszystko pochowane i właściwie na wierzchu prawie moich rzeczy nie ma.
Marta, może wreszcie się przekonasz i pomyślisz o zakupie P's?
Kurcze, spodobałoby Ci się!
Carol, właśnie muszę się zebrać i sobie wgrać. c: Z jakiej strony masz link? Na mrblinky.net nie umiem niczego znaleźć..;w;
Dziękuuuuję wszystkim!^^
Lampki mam z Empiku, megaaa mi się podobają, a kosztowały 20 zł, więc nie mogłem się oprzeć. Tylko że są na baterie, więc właśnie nie są najlepszej mocy.:< Kojarzę Twoje lampki, jasne!
Właśnie myślałem, żeby je jakoś do regału przyczepić, albo mam przy łóżku taką listę z takim.. czymś, żeby ściana się nie brudziła, to może właśnie tam je przyczepię. Chociaż nie mam jeszcze pewności, mam coś takiego, że odkąd dzielę pokój z siostrą, mam wszystko pochowane i właściwie na wierzchu prawie moich rzeczy nie ma.Marta, może wreszcie się przekonasz i pomyślisz o zakupie P's?
Kurcze, spodobałoby Ci się!Carol, właśnie muszę się zebrać i sobie wgrać. c: Z jakiej strony masz link? Na mrblinky.net nie umiem niczego znaleźć..;w;
Dziękuuuuję wszystkim!^^
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)