21-10-2015, 21:07
Ciekawa jestem czy udało by mi się wywołać zdjęcie w kwasach do wywoływania filmów dentystycznych, bo wtedy bym mogła sobie skorzystać z ciemni w gabinecie taty. Orientujesz się może jaka jest budowa filmu fotograficznego ?? Bo mogłabym też poeksperymentować z błoną dentystyczną w orzechu ^_^ ale wydaje mi się że promieniowanie słoneczne może być za słabe żeby zostawić jakikolwiek obraz na takiej błonie.
Decim i Chiuki są przesłodcy ^_^ , mój Matuś zakochał się w Ginti'm już po obejrzeniu openingu
na razie widzieliśmy go tylko w jednym odcinku ale może być fajną postacią. (na pewno jest postacią w stylu Matusia he he) Ja jeszcze na razie nie mam swojej ulubionej postaci :3 rozczulam się bardziej nad historiami i dramatami zmarłych (nie płakałam chyba tylko podczas drugiego odcinka)
No ale dobra nie bedę więcej off-topować , muszę poczytać o filmach fotograficznych
Decim i Chiuki są przesłodcy ^_^ , mój Matuś zakochał się w Ginti'm już po obejrzeniu openingu
na razie widzieliśmy go tylko w jednym odcinku ale może być fajną postacią. (na pewno jest postacią w stylu Matusia he he) Ja jeszcze na razie nie mam swojej ulubionej postaci :3 rozczulam się bardziej nad historiami i dramatami zmarłych (nie płakałam chyba tylko podczas drugiego odcinka)No ale dobra nie bedę więcej off-topować , muszę poczytać o filmach fotograficznych