19-08-2015, 11:39
(10-08-2015, 18:24)Ralveyn napisał(a): Mnie wizualnie wszystko totalnie zachwyca, widziałem lawinę zdjęć na Instagramie, no i jestem pod mega wrażeniem, postacie są urocze i wcale nie wyglądają randomowo.
Dlatego, że postaci są z:
Animal Crossing
Tamagotchi
Pokemon
i na 100% pamiętam, że było coś jeszcze, czego teraz nie kojarzę.
Natomiast wizualnie, owszem, mnie też niesamowicie przypada do gustu. ^_^
Animal Crossing - ten kotek na samym początku, wprowadzający w świat. Już i tak to skrócili, bo wersja początkowa była właśnie, że się z nim jedzie pociągiem i on właśnie się pytał o to dokąd jedziesz itd. zupełnie jak w animalu, do tego będzie też lokacja z Kathirną, która wygląda identycznie jak z animala i też wróży, będzie lokacja z kolesiem, który jest jak król Gotchi, w sklepie jest szop jak Tom Nook z animala... Pewnie więcej bym wymyśliła.
Edit: musialam odinstalowac. Wykancza baterie w telefonie w tempie ekspresowym, rozwalilabym telefon... :/

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)