07-08-2015, 12:04
Przyznam się szczerze, że nie robi to na mnie aż takiego wrażenia dlatego, że ja w to gram już od paru miesięcy. Mam kontakt z osobą, która była beta testerem i która dzieli się ze mną co jakiś czas zaktualizowanymi plikami apk i pierwsza wersja, jaką miałam, miała w ogóle zupełnie inny rodzaj gotowania (teraz zmieniony na alchemię) i zablokowaną ikonkę autobusu. 
Widzę jaki postęp robią i jest coraz lepiej. Oni potrzebują opinii od ludzi, w końcu jest ich tylko dwójka i robią program z kickstartera, co znaczy, że nie są jacyś super mega zaawansowani, dopiero zaczynają i potrzebują pomocy innych - nas.
Więc jak macie i używacie, to podrzucajcie im komentarze na ich fanpage'u na FB.

Widzę jaki postęp robią i jest coraz lepiej. Oni potrzebują opinii od ludzi, w końcu jest ich tylko dwójka i robią program z kickstartera, co znaczy, że nie są jacyś super mega zaawansowani, dopiero zaczynają i potrzebują pomocy innych - nas.
Więc jak macie i używacie, to podrzucajcie im komentarze na ich fanpage'u na FB.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)