07-08-2015, 10:59
No ale ja nie mówię, że nie poprawią. Piszę tylko jak jest 
Dobra, mój Pakka odszedł. Po wejściu w etap dorosłości, pasek ewolucji nadal się zapełniał, nie wiedziałem po co. A tu się okazuje, że po zapełnieniu go u dorosłego zwierzaka, Pakka odejdzie. Zostawia wtedy liścik z podziękowaniem za wychowanie na silne zwierzątko, a następnie włączyła mi się animacja, jak odlatuje na latającym dywanie
Za wychowanie go dostałem prawie 2000 serduszek i możliwość zdobycia nowego jaja. To jajko jest darmowe, ale z tego co widzę to kolejne jajka są już do kupienia za realną gotówkę.
Aha, wszystkie serduszka starego Pakki przeszły do kolejnego, który mi się wykluł. Tak samo meble i inne obiekty ^_^ Wcześniej miałem niemowlaka o uroczej nazwe Teesprout, a teraz mam niemowlaka o jeszcze bardziej uroczej nazwie - Goomichi

Dobra, mój Pakka odszedł. Po wejściu w etap dorosłości, pasek ewolucji nadal się zapełniał, nie wiedziałem po co. A tu się okazuje, że po zapełnieniu go u dorosłego zwierzaka, Pakka odejdzie. Zostawia wtedy liścik z podziękowaniem za wychowanie na silne zwierzątko, a następnie włączyła mi się animacja, jak odlatuje na latającym dywanie
Za wychowanie go dostałem prawie 2000 serduszek i możliwość zdobycia nowego jaja. To jajko jest darmowe, ale z tego co widzę to kolejne jajka są już do kupienia za realną gotówkę.Aha, wszystkie serduszka starego Pakki przeszły do kolejnego, który mi się wykluł. Tak samo meble i inne obiekty ^_^ Wcześniej miałem niemowlaka o uroczej nazwe Teesprout, a teraz mam niemowlaka o jeszcze bardziej uroczej nazwie - Goomichi