03-08-2015, 14:56
Pobrałem, zainstalowałem. Na razie wydaje się urocze ^^ Animacje są słodkie, w tle leci melodyjka, ale pewnie można ją wyłączyć. Jest sporo itemów do zebrania i odkrycia np. poprzez alchemię. Można bawić się z małym np. podrzucając go za pomocą własnego palca, może też ganiać za palcem po ekranie
Na razie tyle mogę powiedzieć. Nie pasuje mi tylko za bardzo grafika bo jest niespójna - stworzonka i itemy są urocze, pikselkowe, ale już tło i obiekty do pokoju to gładkie grafiki. Ale ogólnie prezentuje się to wszystko sympatycznie
Można w świecie kupić/znaleźć specjalne bilety autobusowe, które pozwalają na odblokowanie nowych lokacji w świecie gry, w których są jakieś różne rzeczy do robienia i zdobycia. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie, na razie mogę chyba polecić 
Oczywiście są mikropłatności w postaci serduszek, za które kupujemy większość obiektów w grze. Można je też zdobywać poprzez zabawy z malcem. Pewnie w przyszłości też będzie można je zdobywać w inne sposoby, ale na razie odkryłem tylko, że poprzez zabawę ;p
EDIT: Dobra, kupiłem pierwszy bilet do jaskini. Można tam kopać w poszukiwaniu nowych itemów oraz wyrywać grzybki. Trzeba zaopatrzyć się w kilof, a potem szukać pęknięć w ścianie, w których można kopać
Każde kopanie to minigierka polegająca na tym, aby stuknąć palcem w ekran telefonu w odpowiednim momencie. Kopanie w każdej szczelinie ma 3 etapy, najpierw łatwo jest wyczuć moment stuknięcia, a potem trudniej. Zmarnowałem kilka kilofów, zanim kapnąłem się o co chodzi, ale jest to przyjemne zajęcie. Każdy kilof kosztuje 50 serduszek.
EDIT2: Są też reklamy innych gier, wiadomo. Ale są wciśnięte w przystępny sposób: w pewnym momencie dostajemy bilet do kina, dzięki któremu odkrywamy nowe miejsce, czyli kino xD No i tam możemy obejrzeć reklamy za serduszka, poprzedzone minigierką polegającą na łapaniu przysmaków.
Na razie tyle mogę powiedzieć. Nie pasuje mi tylko za bardzo grafika bo jest niespójna - stworzonka i itemy są urocze, pikselkowe, ale już tło i obiekty do pokoju to gładkie grafiki. Ale ogólnie prezentuje się to wszystko sympatycznie
Można w świecie kupić/znaleźć specjalne bilety autobusowe, które pozwalają na odblokowanie nowych lokacji w świecie gry, w których są jakieś różne rzeczy do robienia i zdobycia. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie, na razie mogę chyba polecić 
Oczywiście są mikropłatności w postaci serduszek, za które kupujemy większość obiektów w grze. Można je też zdobywać poprzez zabawy z malcem. Pewnie w przyszłości też będzie można je zdobywać w inne sposoby, ale na razie odkryłem tylko, że poprzez zabawę ;p
EDIT: Dobra, kupiłem pierwszy bilet do jaskini. Można tam kopać w poszukiwaniu nowych itemów oraz wyrywać grzybki. Trzeba zaopatrzyć się w kilof, a potem szukać pęknięć w ścianie, w których można kopać
Każde kopanie to minigierka polegająca na tym, aby stuknąć palcem w ekran telefonu w odpowiednim momencie. Kopanie w każdej szczelinie ma 3 etapy, najpierw łatwo jest wyczuć moment stuknięcia, a potem trudniej. Zmarnowałem kilka kilofów, zanim kapnąłem się o co chodzi, ale jest to przyjemne zajęcie. Każdy kilof kosztuje 50 serduszek.EDIT2: Są też reklamy innych gier, wiadomo. Ale są wciśnięte w przystępny sposób: w pewnym momencie dostajemy bilet do kina, dzięki któremu odkrywamy nowe miejsce, czyli kino xD No i tam możemy obejrzeć reklamy za serduszka, poprzedzone minigierką polegającą na łapaniu przysmaków.