15-07-2015, 16:34
E tam, ja mam zwykły czarny segregator i srylion koszulek, żeby móc od razu wkładać jak coś nowego wydrukuję. 
Ja to lubię nad takimi rzeczami siedzieć, serio, sprawia mi to frajdę, no i właśnie lubię mieć wszystko wydrukowane i pod ręką. Co prawda kart postaci i wzrostu sobie sama nie zrobię, ale takie pliki z informacjami, żeby były łatwe do wydrukowania to często robię. Nie zawsze mi się chce, czy mam możliwość szperać po całym Tama-Zone za jakąś konkretną informacją.

Ja to lubię nad takimi rzeczami siedzieć, serio, sprawia mi to frajdę, no i właśnie lubię mieć wszystko wydrukowane i pod ręką. Co prawda kart postaci i wzrostu sobie sama nie zrobię, ale takie pliki z informacjami, żeby były łatwe do wydrukowania to często robię. Nie zawsze mi się chce, czy mam możliwość szperać po całym Tama-Zone za jakąś konkretną informacją.

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)