30-06-2015, 20:45
Otóż, jeżeli jedziecie gdziekolwiek na wakacje, albo pozostajecie w domu i chcecie podzielić się tym, co robicie, śmiało wysyłajcie mi na pw zdjęcia swoich wakacji do których możecie dołączyć opisy.
Mam nadzieję, że wszystkie teksty i zdjęcia pojawią się na wrzesień z gazetką, a wtedy z pewnością powstanie mały konkurs w którym będzie można zagłosować na najlepszy wpis. Do wygrania standardowo będą naklejki, ale tym razem większy pakiet.
Na wszystko będę czekał do 20 sierpnia.
Gazetka w lipcu się niestety nie pojawi, zatem wszystko co otrzymałem do lipcowego numeru zostanie przeniesione, ale to właściwie tylko dotyczy Belli - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko przeniesieniu tekstu o mieście do wakacyjnej "ramówki"?
Mam nadzieję, że wszystkie teksty i zdjęcia pojawią się na wrzesień z gazetką, a wtedy z pewnością powstanie mały konkurs w którym będzie można zagłosować na najlepszy wpis. Do wygrania standardowo będą naklejki, ale tym razem większy pakiet.
Na wszystko będę czekał do 20 sierpnia. Gazetka w lipcu się niestety nie pojawi, zatem wszystko co otrzymałem do lipcowego numeru zostanie przeniesione, ale to właściwie tylko dotyczy Belli - mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko przeniesieniu tekstu o mieście do wakacyjnej "ramówki"?
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)