Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odnośnik do Katechiowej twórczości
Nie wiem jak to jest na dA, wiem, że tam jest dużo rzeczy za które bym nie zapłaciła.
Zawsze wydawało mi się, że anatomia to podstawa w rysowaniu, ale co ja tam wiem i potrafię.
Żeby łamać zasady trzeba je znać i z punktu widzenia studena ASP denerwuje mnie taka ignorancja wobec własnych prac z Twojej strony, bo mimo krytyk nie wykazujesz żadnej chęci dalszego rozwoju i samodoskonalenia własnych umiejętności, a masz potencjał. Nie chodzi tu o naśladowanie Da Vinci, ani żadnego akademizmu ale bardziej przekonująco wyglądają prace, które są poprawne anatomicznie, a Twoje wyglądają jak radosna twórczość. Nie wiem czy kiedyś próbowałaś szkicować postać na żywo, wymaga to wiele podejść i poprawek, żeby za którymś tam razem efekt był zadowalający i proszę nie pisz mi, że Ci się podoba tak jak robisz i że są gorsze konta niż Twoje, zawsze myślałam, że to trzeba przyrównywać się i być jak ci lepsi od nas niż gorsi. Żadna to zasługa przyrównać się do gorszego.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Odnośnik do Katechiowej twórczości - Rhaenys - 27-05-2015, 18:56