21-05-2015, 18:28
(21-05-2015, 18:04)Michu napisał(a): Carol pewnie, że bym chciała żebyś mi kilka zrobiła!Oooo, tak zrobimy! Mogę Ci też dać te, które z tych kolorowych taśm z biedronki powycinałam.Byś mogła mi wysłać wtedy, kiedy znowu swoje 4u do wgrywania rzeczy będziesz mi przysyłać. ^_____________^
Dzięki wielkie.

(21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech.Tobie też coś mogę powycinać ną.
W ogóle, Carol co to za książka?Genialne obrazki!
A owieczka mega urocza. ;www;

Dziękuję za miłe słowa.

A książka się zwie "Śpiewająca Lipka" Bajki Słowian Zachodnich, bardzo polecam, to zbiór różnych starych słowiańskich baśni, o których dzisiaj już nikt nie usłyszy. Na Allegro jest kilka sztuk i są w bardzo spoko cenie, już mnie dziś też Mariusz od Michu pytał o tą książkę, bo też kiedyś taką miał. xD
Ja się na tych bajkach wychowałam, są cudowne. Choć pewnie w dzisiejszych czasach już by uznano, że są dla dzieci nieodpowiednie, co za absurd. -.-"
(21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): Mam nadzieję, że Carol mnie nie zje, i da szansę mi coś naprostować - bardzo nie lubię, jak ktoś tak mówi o tym musicalu. Bo to co masz szansę oglądać, to kopia, która w 50% różni się od oryginału, który przestali grać przed '90. Oryginał naprawdę wymiata, jeżeli chodzi o przesłanie.Spoko, spoko.Chociaż już tylko scenariusz można czytać..

(21-05-2015, 17:52)Ralveyn napisał(a): KOCHAM musicale, wiem że to dziwne, ale je uwielbiam serio.Wcale nie, Tobiasz też bardzo lubi musicale, to on mi pokazał "Phantom of the Opera".

Byś mogła mi wysłać wtedy, kiedy znowu swoje 4u do wgrywania rzeczy będziesz mi przysyłać. ^_____________^
Genialne obrazki!![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)