21-05-2015, 17:52
KOCHAM musicale, wiem że to dziwne, ale je uwielbiam serio.
Chociaż już tylko scenariusz można czytać..
Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech.
W ogóle, Carol co to za książka?
Genialne obrazki!
A owieczka mega urocza. ;www;
(20-05-2015, 21:06)WalnutSprout napisał(a): Oj co ty XD musicale ogląda się dla zabawy a nie dla fabuły , widziałaś może "The Rocky Horror picture show" ? Tam to dopiero durna fabuła, ale piosenki GENIALNE. A tak i jest też filmowa adaptacja :3Mam nadzieję, że Carol mnie nie zje, i da szansę mi coś naprostować - bardzo nie lubię, jak ktoś tak mówi o tym musicalu. Bo to co masz szansę oglądać, to kopia, która w 50% różni się od oryginału, który przestali grać przed '90. Oryginał naprawdę wymiata, jeżeli chodzi o przesłanie.
Chociaż już tylko scenariusz można czytać..Jeżu, przecudowne zdjęcia!! ^_______________________^ I STRASZNIE zazdroszczę ramek do 4U, wyszły Ci Carol GENIALNIE! Ja jak Michu... cóż, dać mi nożyczki, to dokonam zbrodni...XDD Nigdy nic nie umiałem wycinać, ech.
W ogóle, Carol co to za książka?
Genialne obrazki!A owieczka mega urocza. ;www;
![[Obrazek: usRtoXY.png]](https://i.imgur.com/usRtoXY.png)