26-02-2015, 14:14
Bo dogz o wszystkich pisze w płci męskiej...
O, no widzisz, czyli szybciej niż mój piesek.
Edit:
Patrzcie co znalazłam przez przypadek:
O, no widzisz, czyli szybciej niż mój piesek.
Edit:
(12-12-2014, 21:27)Orsacchiotta napisał(a): Hmmm... postaram się opisać jak najbardziej szczegółowo.
Jak już wspomniałam były tylko dwa zwierzaki do wyboru: pies i dinozaur, po uruchomieniu były widoczne obydwa i wskazywało się strzałeczką, które ma się wykluć. Niezależnie od wyboru dwa pierwsze stadia wyglądały tak samo: najpierw taka urocza kuleczka a potem kuleczka z malutkim ogonkiem (trochę jak kijanka). Dopiero trzecie stadium to był mały pies lub dinozaur. Kolejne stadia to już były dorosłe zwierzaki, choć dinozaur miał ich chyba więcej niż piesek. Zwierzątka też nie rosły co 1 dzień, lecz od trzeciego stadium co kilka dni. Po 30 dniach zwierzak nie "umierał", tylko otrzymywał dyplom. Jakby ukończył szkołę.
Miłe było jeszcze to, że wraz z samopoczuciem zmieniała się minka tych młodszych stadiów oddo
....
Opcje były takie: jedzenie (dość duży wybór w podziale na przekąski, które poprawiały nastrój i posiłki zasadnicze zaspokajające głód, w sumie 6 rodzajów jedzonka). Potem światło, zabawa (chyba 2), leczenie, pogoda, toaleta, wskaźniki wagi (chyba) i karanie.
Zwierzak był biały, w kształcie jajka, miał gumową nakładkę na dole w kształcie dalmatyńczyka. Wyglądało to tak, że dół jajka był w plamki dalmatyńczyka a z prawej strony za obrys jajka wystawała jego główka (chyba w pyszczku trzymał kość). Miało 3 przyciski.
To tyle, co pamiętam. Próbowałam znaleźć zdjęcie, lecz nie udało mi się.
Patrzcie co znalazłam przez przypadek:

do
....![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)