17-01-2015, 14:34
(16-01-2015, 22:05)Inka napisał(a): Lyree.
Pufa! <3 Dziękuję za wszystkie kłótnie, wszystkie fora które razem przeszłyśmy, za trojana kiedy chciałaś się pogodzić, za te wszystkie zdjęcia, za nasze spotkania, za froyo i kanapkę, za szukanie taksówki, za colę na środku parkingu...
Za wysłuchiwanie mnie, dawanie mi kopa żebym szła się uczyć, za smsy, lamy, pufy, fufy, filary, wszystko. Ile się znamy? 7 lat? CAŁE ŻYCIE.
Za wprowadzenie mnie w m&a, serio nie wiem gdzie bym teraz była gdyby nie to... o,o
Za chlep trzosnkofy, goniącą nas kobietę, głupawe telefony (co to było? o śmietniku? XDDDDDDDD). Przyjedź jeszcze do mnie, ten sklep w którym byłyśmy strasznie się zmienił!
Kocham Cię.
(.....)
Powinniśmy się kiedyś wszyscy razem spotkać.
<3<3<3
Dziękuję Ci Inka za to, że wytrzymujesz ze mną przez cały ten czas, za wszystkie nasze przygody w Internecie, zarowno te najstarsze jak i za to jak jeszcze ze dwa dni temu wyłam ze śmiechu, za to że masz zdjęcia z całego mojego życia i pamiętasz rzeczy o których ja dawno zapomniałam, i w ogóle za to że jestes i ze Kocham Cię bardzo ♥♥
I POPIERAM IDEĘ WSPOLNEGO SPOTKANIA
BLAGAM BLAGAM ZROBMY SE WSZYSCY RAZEM SPOTKANIE W WAKACJE CZY COS
btw Inka
Lisette napisał(a):Inka - za nasze stare czasy, bo to jedne z najlepszych czasów dla mnie wciągu tych ponad dwóch lat spędzonych na forach. <3gdy jeszcze dziękowałam Ci za dwa lata a teraz to już 7 omfg ;-;