Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boże Narodzenie - prezenty ;)
W tym roku jakieś dzikie szaleństwo xD No więc:
Od mamy: telefon (bo z abonamentu, więc tanio wyszedł), dwie lalki EAH (bo z promocji xD): Apple i Dexter, książka EAH cz. 2, sweterek mięciutki (ale za to 100% poliester ;_; ), kredki akwarelowe + blok do nich, kalendarzyk (podobny dostałam rok temu <3 właściwie taki sam, tylko inny kolor), słodycze.
Od taty: dysk wewnętrzny 1 tera ;u; i dużą próbkę perfumu Britney Spears
Od brata: kiczowaty długopis z GangnamStajl xD wtf + drewniana skrzynka, którą wykleił ściereczką do okularów xD + 6 szydełek, nie ogarniam ich rozmiarów, chciałam po prostu takie do muliny xDDD
Od jednej babci: słodycze i pinionszki
Od wujostwa 1: "Zniszcz ten dziennik" <- najbardziej kontrowersyjny prezent, jaki dostałam D8 plus pinionszki
Od wujostwa2: kubek termiczny... kij, po prostu termos z "dziubkiem", bo co od razu kombinować z nazwą .3. Mejstrimowo, ale cóż. Pewnie się przyda xD
Od Martynki: własnoręcznie robiony pierniczek-serduszko (muszę jej spytać czy nic się nie stanie jak tego nie zjem xDD)
Jutro jeszcze do drugiej babci ;; Eh. Jak żyć.

A co dałam ja:
Mamie (brat się dokładał): odżywkę do paznokci, którą chciała; jakiś zestaw utwardzacz + baza pod lakier, który chciała i w tym jeszcze był krem do rąk; pieprz kolorowy, który uwielbia; Merci
Bratu: drewniany breloczek-świnkę, czekoladę bardzo dużą Milkę
Tacie i bratu: grę karcianą "Konflikt"
Tacie: cukierki Lindor
---słodycze z Mikołajków/Gwiazdorów internatowych, a cukierki za drugie miejsce w konkursie czystości xD---

Wiadomości w tym wątku
RE: Boże Narodzenie - prezenty ;) - Soda - 30-11-2014, 18:16
RE: Boże Narodzenie - prezenty ;) - Katechi - 25-12-2014, 22:42

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości