Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi 4 U - ogólna dyskusja
(16-10-2014, 22:57)Michu napisał(a): Animacje w nim są cudne! I niemowlaczki i dzieciaki też i tła pod ikonki mi się podobają i w ogóle super jest, ale ma też minusy. Aplikacja nie działa z moim telefonem i nie dostałam karty w zestawie -,-. Białe plecki mi się nie podobają i nie lubię tego, że nie mogę się łączyć z innymi kolorowymi i tak sobie myślę, że może dlatego tak szybko teraz to drugie nowe chcą wypuścić, żeby można było łączyć ze sobą różne wersje. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i nie uważam, jak niektórzy z tama-zone, że kasa w błoto. Ja myślę, że się opłacało, bo to jednak całkiem nowe tama z różnymi nowinkami i warto mieć je w swojej kolekcji, ale jednak póki co i tak moim najukochańszym tama jest 15th, ale to raczej dlatego, że ogólnie żadnych zmian nie lubię i muszę się przyzwyczajać do nowości... ^^'

edit:
Jestem rozczarowana, bo z tego co widzę, to nie można zmieniać tapetki w kuchni, łazience i sypialni, tylko w pokoiku można, albo może coś źle robię i nie widzę. ;____;

Ile zapłaciłaś za swoje 4u Michu? Uśmiech Na ebayu są za 230 zł. Ja też kupię różowe i ja też uważam, że Tama jest wart swojej ceny. Zawsze coś nowego. Białe plecki mi się podobają z wyglądu i z funkcjolanlości bo Tama stoi na płaskiej powierzchni i nie kołysze się jak ID, ID L, P's.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku