Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi 4 U - ogólna dyskusja
Na TamaTalk zdania są podzielone, niektórzy są tą wersją zachwyceni, inni są rozczarowani, jeszcze inni mają podejście obojętne.
A jak z naszymi użytkownikami?

Osobiście uważam, że ta wersja jest bardzo udana i bardzo się cieszę, że sobie to Tamagotchi sprawiłam. Szczerbol

1. Są 3 wbudowane gry (2 w centrum gier + 1 w parku)
2. Opcja niani
3. Chwalenie i karanie
4. Wybieranie swojego samopoczucia na początku dnia
5. Wybieranie alfabetu przy wypełnianiu profilu; widziałam, że parę osób strasznie narzekało na to, że trzeba wybierać alfabet do każdej literki, ale to ma dużo sensu, bo nie jest się ograniczonym do znaków z tylko jednego alfabetu przy wpisywaniu danych, no i lepiej przewijać sobie alfabety niż przewijać WSZYSTKIE możliwe znaki, żeby się dostać do jednej literki jak w P's, osobiście doprowadzało mnie to do szewskiej pasji, szczególnie kiedy niechcący ten znak pominęłam i musiałam przewijać jeszcze raz
6. Ogródek robi się ładniejszy po dotykaniu aktywnego punktu NFC
7. 4 różne lokacje są teraz schowane w jednej, czyli w Centrum Handlowym Tama Depa (tam jest sklep z ubraniami, sklep z zabawkami, sklep z wystrojami wnętrz i centrum gier)
8. Uczenie korzystania z toalety, mycia zębów i sprzątania
9. Umiejętności specjalne
10. Fromy specjalne postaci następujące po dorosłości
11. Obudowy są moim zdaniem cudne i idealne, zakochałam się w swoim niebieskim <3
12. 5 teł pod ikonki od początku
13. Możemy personalizować swoje Tamagotchi nakładając faceplate'y, nawet możemy robić własne - Brittygotchi zrobiła tutorial jak to robić
14. Słodkie animacje przy dotykaniu z aktywnym punktem NFC
15. Bardzo dużo fajnych rzeczy do wgrania
16. Apka do smartfonów
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Tamagotchi 4 U - ogólna dyskusja - Carol - 09-10-2014, 19:39