27-07-2014, 20:10
No właśnie kojarzyłam coś że widziałam gdzieś chyba jakąś paczkę z japonii na jakimś blogu tylko nie pamiętam czy to z dollfie była czy tama i chyba nie było tam tego skrótu "ul." ale nie wiedziałam jak to dokładnie jest, dzięki w takim razie jestem spokojna
.
W sumie jak się naczytałam tych ich pomocy [te centrum pomocy ebaya i paypal] xD myślałam że wiem o co chodzi klikam i nie wychodzi XD to też się wystraszyłam, w sumie długo zwlekałam z założeniem konta właśnie przez to. Ale okazało się że to nie takie straszne, ja już kilka lat po 18 więc nie miałam z tym problemu.
Ja w sumie zrobiłam zakup jeszcze bez weryfikacji konta. Doładowałam PayPal i kupiłam. Bo na te przelewy od nich trzeba czekać 2-3 dni.
Mi wyskoczyło to całe łączenie karty jak nie miałam doładowanego tego konta PayPal. Ale ja nie wiele się na tym znam.
.W sumie jak się naczytałam tych ich pomocy [te centrum pomocy ebaya i paypal] xD myślałam że wiem o co chodzi klikam i nie wychodzi XD to też się wystraszyłam, w sumie długo zwlekałam z założeniem konta właśnie przez to. Ale okazało się że to nie takie straszne, ja już kilka lat po 18 więc nie miałam z tym problemu.
Ja w sumie zrobiłam zakup jeszcze bez weryfikacji konta. Doładowałam PayPal i kupiłam. Bo na te przelewy od nich trzeba czekać 2-3 dni.
Mi wyskoczyło to całe łączenie karty jak nie miałam doładowanego tego konta PayPal. Ale ja nie wiele się na tym znam.