Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Wymiana / Sprzedaż] Tamagotchi Friends (fioletowe)
Witajcie Uśmiech
Chciałabym wymienić lub ewentualnie sprzedać swoje Tamagotchi Friends.

[Obrazek: 24wfwpc.jpg]

[Obrazek: 112h74x.jpg]

[Obrazek: 23pp1j.jpg]

[Obrazek: 2jg9iki.jpg]

[Obrazek: 5mfiug.jpg]

[Obrazek: hvc6s9.jpg]

[Obrazek: 29azot1.jpg]

[Obrazek: 23nwxt.jpg]

[Obrazek: xq98qv.jpg]

Tamagotchi zostało zakupione w listopadzie i od wtedy też jest używane.
Nosi widoczne ślady użytkowania, które starałam się ująć na zdjęciach, jednak aparat nie do końca chciał ze mną dzisiaj współpracować..Dlatego też postaram się opisać to, co zauważyłam:

wady fabryczne: 3 rysy w okolicy guziczków, biała kropeczka, jakby odprysk w górnej części obudowy, małe ryski na logo

wady powstałe w trakcie użytkowania: ścierająca się z obramowania srebrna farba, drobne ryski na ekranie, przytarty numerek oraz ryski na tylnej obudowie.

Jeśli chodzi o wymianę, zależałoby mi na konkretnej wersji obudowy v4.5, mianowicie:
[Obrazek: 1zceslv.jpg] lub na jakimkolwiek v6 Uśmiech
Jeśli zaś chodzi o sprzedaż (przez allegro), ostateczna cena, jaka mnie interesuje to 45 zł [+ przesyłka: 8,20 zł za list polecony ekonomiczny lub 9 zł za list polecony priorytetowy (w cenę wliczony jest koszt koperty bąbelkowej) w przypadku przedpłaty].

To tyle Uśmiech Mam nadzieję, że niczego nie pomieszałam, jeśli coś zrobiłam nie tak, nie bijcie, poprawię Oczko

PS Wybaczcie rozmiar zdjęć, mogę zmniejszyć, jednak zależało mi na tym, żeby wszystko było widoczne.

Wiadomości w tym wątku
[Wymiana / Sprzedaż] Tamagotchi Friends (fioletowe) - mohabbat - 02-04-2014, 18:26