12-03-2014, 15:10
W iD, iD L i P's jest system zbierania postaci. Jak masz nową dorosłą postać - dostajesz za nią stempelek. Im więcej stempelków, tym więcej funkcji się odblokowuje (w iD L i P's).
Jestem pewna, że gdzieś to było wytłumaczone i wystarczyło poszukać, zamiast pisać post nie na temat...
EDIT: Miałam rację. forum.tama-world.pl/Thread-Ogólne-pytania-o-WSZYSTKIE-kolorowe-wersje
iD L - 16
Jestem pewna, że gdzieś to było wytłumaczone i wystarczyło poszukać, zamiast pisać post nie na temat...
EDIT: Miałam rację. forum.tama-world.pl/Thread-Ogólne-pytania-o-WSZYSTKIE-kolorowe-wersje
(04-05-2013, 17:44)Dogz20 napisał(a):(02-05-2013, 15:17)Francio30 napisał(a): 4.Co to jest to TAMATOMO( aż mi się przypomniała ta czołówka anime: TAMATOMO nairuuuu xD)
TA MA TO MO to jest jak w TMGC+Color było Lucky Items. Tamek uzyskuje jedną z nich jak zje ulubione jedzenie, ulubione ubranie i ulubiony item. A czwarty MO zdobywa się jak Tamek skończy 5 lat.
iD L - 16

![[Obrazek: free_bullet___yellow_star_by_pastel_pain...63t4q2.gif]](https://1.bp.blogspot.com/-lKnDSjd2Lq4/Xchs7GWfm0I/AAAAAAAACLA/lQ3cw1vhWAse4zB1_CdcIJ-iosrlBdK1QCLcBGAsYHQ/s1600/free_bullet___yellow_star_by_pastel_paintbrushy-d63t4q2.gif)