06-02-2014, 17:22
Wielkie dzięki. ;] Faktycznie pojawiła się opcja "DATE PLACE" i mogłem wybrać jedną z 3 kandydatek. Jajko pojawiło się natychmiast po zatwierdzeniu małżeństwa, zdażyło się już wykluć. Potem na godzinę zablokowało mi wszystkie funkcje ukryte pod ikonką drzwi (zabawy, sklep itp.). Możliwe, że przegapiłem, ale chyba nie było żadnej sekwencji umierania czy też żegnania się z rodzicami. W pewnym momencie zwyczajnie poiwnofmowano mnie, że moje maleństwo to dziewczynka, a rodzice zniknęli.
Tematem resetowania zdobytych rzeczy - nadal mam punkty, przedmioty, wspomnienia, znajomości, BFF points i całą resztę. Co do tego co pisał(a?) Michu, BFF pointsy raczej nie są potrzebne do ewolucji.
Tak więc cykl życia zatoczył pełne koło, a plastikowym jajku składanym przez chińskie rączki wstaje nowy, piękny dzień. Dzięki.
Tematem resetowania zdobytych rzeczy - nadal mam punkty, przedmioty, wspomnienia, znajomości, BFF points i całą resztę. Co do tego co pisał(a?) Michu, BFF pointsy raczej nie są potrzebne do ewolucji.
Tak więc cykl życia zatoczył pełne koło, a plastikowym jajku składanym przez chińskie rączki wstaje nowy, piękny dzień. Dzięki.