Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^
(26-12-2013, 12:24)Michu napisał(a): Ja dostałam prezent połączony świąteczny z urodzinowym. Dostałam tamagotchi te z aukcji, famitama, v3 w koniczynki, v3 w różowe kwiatki i v4 to granatowe, śliczne zielone kapcie z misiami, dwie pary skarpetek w paseczki XD, bieliznę, gigantyczną torbę słodyczy i przekąsek i dostanę jeszcze starszą wersję iphonea, ale za to 32gb (czekam na przesyłkę). A sama sobie (z ogromną pomocą Carol ^^), dałam tamagotchi id z wymiany za friends i już się nie mogę doczekać kiedy będę miała je w łapkach. Duży uśmiech I jeszcze jak pojadę do Torunia to dostanę bluzę z kapturem, trochę kasy i znowu słodycze, na stówę znów przytyję hahaha. XDDD

No, ja z kolei sobie sprawiłam sama iD zielone, bo sobie na nie zarobiłam, za TF mam czerwone Umino (już w Sosnowcu na mnie czeka aż wrócę, hehehe xd), od T. będę miała pieska i Apollo 8 in 1 i jeszcze kapcie, które jak pluszowe trampki wyglądają (kochany jest, bo mówiłam mu, że by się nowe przydały x3) no i jeszcze, jako, że od babci 150 zł dostałam, będę sobie iD L Princess Spacy kupować (chyba, bo może się na jakieś deco pierce'y zdecyduję, albo nowe białe Morino...). ^o^
Michu, którego iPhone'a? Ja mam 3 G S i jestem zachwycona. <3

Wiadomości w tym wątku
RE: Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^ - Chantal - 17-12-2013, 19:13
RE: Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^ - Chantal - 25-12-2013, 00:42
RE: Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^ - Chantal - 25-12-2013, 10:56
RE: Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^ - Carol - 26-12-2013, 21:15

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości