Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
Tapetka też jest z pierce'a. Oczko Są dwie, zaraz sprawdzę tą drugą, tylko muszę, kurka, zarobić na nią. XD

EDIT:
Yo. ;] Dwa dni temu zresetował mi się mój Giga Pets, więc postanowiłam spróbować jeszcze raz.
Mojego szczeniaczka nazwałam Fafik. ;P

Tak wyglądał pierwszego dnia:

[Obrazek: tumblr_mvwk5oWlSM1soif0yo1_500.jpg]

A tak wygląda teraz:

[Obrazek: tumblr_mw0ishRbyg1soif0yo1_500.jpg]

Jest to dopiero drugie stadium rozwoju. Oczko
Jego statystyki są bardzo dobre, jak na razie. Giga Pets są trudne do hodowania, ale jak się już ogarnie jak działają i co kiedy, ew. o jakiej godzinie się dzieje, to już jest z górki. Oczko
Na przykład Giga Pets muszą mieć 3 drzemki w ciągu dnia: ok. 11:00, ok. 14:00 i ok. 18:00. Idą spać ok. 21:00.

Statystyki mojego dalmatyńczyka:
Głód: 82
Trening: 88
Zdrowie: 99
Szczęście: 87
Ogólny wynik: 89

A tu jak sobie chodzi po ekranie. Oczko

[Obrazek: tumblr_mw0ishRbyg1soif0yo2_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_mw0ishRbyg1soif0yo3_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_mw0ishRbyg1soif0yo4_500.jpg]

I jak sobie śpi. ;3

[Obrazek: tumblr_mw0j0n1dl81soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Fafik ma dziś 4 lata. Jego wygląd w dalszym ciągu się nie zmienił. Mam nadzieję, że jutro już urośnie. ;P

Postanowiłam w końcu uruchomić moje P1, bo jestem ciekawa tej wersji. ;P

[Obrazek: tumblr_mw3qunlNuU1soif0yo1_500.jpg]

Nie zdążyłam zrobić więcej fotek, bo telefon mi padł. ;/ W każdym razie to jest Lucivar i aktualnie wygląda jak piłka. xD
Odpowiedz
Śliczne nasz to P1 I jajko fajnie wygląda w kropki. Dobrze, że mam chociaż P2.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
(11-11-2013, 17:23)Dogz20 napisał(a): Dobrze, że mam chociaż P2.

????????????????????????????
Dogz, one są prawie takie same. ;/

Przyszedł mój piesek w obudowie Pikachu. Oczko

[Obrazek: tumblr_mw7lmb7DSy1soif0yo1_500.jpg]

Pierwsze, co zrobiłam, jak go dostałam, było rozkręcenie go, wyczyszczenie, zmienienie przycisku 'reset' (ten, co był, za bardzo wystawał i łatwo go było niechcący wcisnąć, poza tym był czerwony i się za bardzo w oczy rzucał), zmiana tła i wyjęcie ogonka, bo nie chciałabym go przez przypadek złamać, a poza tym chcę zrobić na niego pokrowiec i ogonek by przeszkadzał. ;P
Tak, jak miałam nadzieję, jest piesek typu MGA. Jeśli ktoś jest ciekawy jak działają zwierzątka typu MGA, tu jest filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=eBw3jPlr0NE
Ciekawe jest to, że
1. Jest w języku japońskim.
2. Ikonka statusu się w ogóle nie wyświetla, ale da się ja wybrać.
3. Żeby zacząć przewijać ikonki, najpierw trzeba nacisnąć pierwszy przycisk od lewej, a dopiero potem posługiwać się dwoma środkowymi, może to jakiś rodzaj zabezpieczenia? o.o
Odpowiedz
Świetny pamiętnik ja czekam na swojego Pikachu pieska Duży uśmiech Właśnie takiego pieska miałam kiedyś.
Odpowiedz
Ja miałam dokładnie w tej obudowie, ale takiego pingwinka, jaki jest na filmiku. Pamiętam właśnie jak sobie spał w igloo. Duży uśmiech
I wydaje mi się, że obudowa była większa, ale możliwe też, że po prostu ja miałam mniejsze rączki. ;P
Odpowiedz
A kiedy miałam tego psiaka w kształcie Pikachu wyrósł mi dorosły psiak z zakręconym ogonkiem Duży uśmiech Śmiesznie wyglądał. Będzie Ci piszczał w nocy i robił kupy nawet podczas snu.
Odpowiedz
Tu zdjęcie porównawcze:
[Obrazek: tumblr_mw7p5yFRcr1soif0yo1_500.jpg]

Dogz, spoko, da się wyłączyć dźwięk. Oczko
Odpowiedz
Wiem jak go będę miała to wyłączę dźwięk. Pamiętam jak się rodził to psiak był w koszyczku Słodki ten psiak. XD. Kiedyś sprzedawali takie Pikachu pieska właśnie tam go kupiłam na Dworcu Wschodnim w Warszawie w przejściach na perony i inne wirtualne zwierzaki jakoś 12 lat temu. Pełno ich było.
Odpowiedz
Jest bardzo, bardzo głośny. Jak z nim gram to wyłączam dźwięk, bo T. by fioła chyba dostał.
Jak na razie mi się podoba, jest przesłodki i bardzo się cieszę, że się zdecydowałam go kupić.

Tu zdjęcia animacji, jak sobie chodzi po ekranie:

[Obrazek: tumblr_mw7lmb7DSy1soif0yo2_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw7lmb7DSy1soif0yo3_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw7lmb7DSy1soif0yo4_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw7lmb7DSy1soif0yo5_250.jpg]

(13-11-2013, 18:15)Dogz20 napisał(a): Pamiętam jak się rodził to psiak był w koszyczku

Tak, taka jest animacja początkowa - siedzi sobie w koszyczku, a potem wyskakuje. Generalnie tak samo jak pingwinek z filmiku.
Odpowiedz
Pamiętam jak moja siostra cioteczna miała jakoś z 10 lat temu takiego kotka typu MGA Uśmiech Obudowa była w kształcie kaczora Donalda. Również był uroczy.
Odpowiedz
Michu, mi się obydwa podobają, ale właśnie chyba piesek bardziej, taki kochaniutki jest. Duży uśmiech Zobaczymy jak będzie wyglądał jak podrośnie. Oczko
Zmieniłam znowu tapetkę, bo tamta mi się jednak nie podobała, denerwowała mnie. Teraz jest czysta, biała. To zwierzątko i tak ma jakieś elementy tła w animacjach, a poza tym sam wyświetlacz jest bardzo ciemny i jakiekolwiek wzorki przeszkadzają. ;/
Wymieniłam też baterie i teraz lepiej go widać. Uśmiech

[Obrazek: tumblr_mw7y8qpl3l1soif0yo3_250.jpg] [Obrazek: tumblr_mw7y8qpl3l1soif0yo4_250.jpg]
Odpowiedz
Już, zrobię fotkę i editnę tego posta. Oczko

EDIT: Lol, zapomniałam, że ją wsadziłam odwrotnie przecież do niego, żeby było białe tło. ;P Ale na tym zdjęciu z tej oferty mniej więcej widać:
[Obrazek: logo1_36950_640.jpg]

Jest trawa i pikachu. ;P
Odpowiedz
(13-11-2013, 21:51)Carol napisał(a): Michu, mi się obydwa podobają, ale właśnie chyba piesek bardziej, taki kochaniutki jest. Duży uśmiech Zobaczymy jak będzie wyglądał jak podrośnie. Oczko

No piesek jest bardziej SWEET. Jak mi dojdzie to również wystąpi w moim pamiętniku i mój obecny psiak będzie miał kolegę. Uśmiech
Odpowiedz
Dogz, uważaj na ten przycisk reset, bo go łatwo trącić i sobie zresetować tego zwierzaka. ;/
Ja dlatego zmieniłam na ten żółty, bo jest krótszy.

EDIT:

Daemon ma dziś rok i troszkę urósł. Zrobiłam wczoraj do niego zawieszkę i pokrowiec. Oczko
Jak na razie to zwierzątko mi się bardzo podoba, jest mega słodkie. ;3

[Obrazek: tumblr_mw99aobKxm1soif0yo1_250.jpg] [Obrazek: tumblr_mw99aobKxm1soif0yo2_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw99aobKxm1soif0yo3_250.jpg] [Obrazek: tumblr_mw99aobKxm1soif0yo4_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw99aobKxm1soif0yo5_500.jpg]

A tu linki do zdjęć pokrowca (są duże, więc nie będę ich tu wrzucać).
http://24.media.tumblr.com/1cb3b690157be...1_1280.jpg
http://25.media.tumblr.com/d9cf668b1f05b...2_1280.jpg

Tak jak Dogz powiedziała, on faktycznie robi kupy w trakcie snu. I pozwala to posprzątać i się cieszy. PRZEZ SEN. I to tego głośno piszczy. Zapomniałam wyłączyć dźwięk. xD

Zrobiłam gifa z jedną z jego animacji, dokładnie tak się cieszy, ale obok się jeszcze pojawia słoneczko. Oczko

[Obrazek: tumblr_mw9aghgtgj1soif0yo1_250.gif]

Lucivar w dalszym ciągu jest Kuchitamatchi, ma dziś 4 lata. Mam nadzieję, że ewoluuje jeszcze dziś. Oczko

[Obrazek: tumblr_mw99ffI1IT1soif0yo1_500.jpg]

Opcja karmienia:

[Obrazek: tumblr_mw9bn0Qmw41soif0yo1_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw9bn0Qmw41soif0yo2_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw9bn0Qmw41soif0yo3_250.jpg]

Opcja dyscypliny jest nieco drastyczna ;[

[Obrazek: tumblr_mw9sh8vRgr1soif0yo1_250.jpg]
[Obrazek: tumblr_mw9sh8vRgr1soif0yo2_250.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości