16-09-2013, 20:17
Mogłabyś Carol zrobić Gozaruchi? (Ninja tamagotchi) Może być płaskie

NINJA
|
[akcesoria] Sklepik u Carol
|
|
17-09-2013, 13:04
Mogłabym, ale jaki dokładnie by miał być ten pokrowiec i na co? ;P
17-09-2013, 15:37
Pokrowiec miałby być na tamagotchi V4.5 i jeśli to możliwe w oryginalnych kolorach. (gozaruchiego oczywiście)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NINJA
19-09-2013, 16:10
Znaczy czarno... Żółty? ;P Mam taki jaśniutki żółty, trochę kremowy, mógłby być na twarz.
Ale z tego, co widzę, to nie masz jeszcze żadnych Tama... Więc umówmy się, że najpierw kup sobie Tamagotchi, potem się zastanów, czy Cię stać na pokrowiec i czy go serio chcesz - jeśli będziesz go dalej chciał, to zrobię. Bo tak to nie mam gwarancji, że go weźmiesz, jak go zrobię. ;>
16-10-2013, 20:54
Parę nowych rzeczy. :3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze kilka, ale nie mam zrobionych fotek. ;P
24-10-2013, 12:31
10 zł + koszt przesyłki (7,30 zł priorytet polecony kosztuje). :3
EDIT: Dwa nowe, wczorajsze twory. ^^ ![]() ![]() (Wygląda jak bakłażan, nie? xD) ![]()
26-10-2013, 15:54
W końcu się nauczyłam robić ładne listki i muszę się przyznać, że z tego fioletowego pokrowca jestem bardzo zadowolona.
![]() EDIT: Właśnie nauczyłam się robić szydełkowane skrzydełka. ;3 Musiałam się nauczyć na potrzeby zamówienia jednej użytkowniczki tumblr, która chce pokrowiec na iD L ze skrzydełkami i paskiem, żeby móc go nosić na ręce. ^^ Dostanę za to Tamagotchi v1, więc się staram jak mogę. o.o Tak wygląda pokrowiec: ![]() Teraz jeszcze tylko pasek na rękę.
26-10-2013, 17:33
Zażyczyła sobie czarny.
Na wzór tego:![]() Napisała dokładnie "niebieska 'obudowa', białe skrzydełka i czarny pasek". ![]() Co prawda skrzydełka są inne, ale nie mogłam znaleźć tutorialu na większe, a poza tym te mi się wydają takie urocze. ![]() Muszę przyznać, że się zdziwiłam, jak napisała, że to ma być na iD L, bo już wtedy mi się wydawało, że to wyjdzie duże no i jest całkiem spore, ale szczerze mówiąc wygląda awesome. ^^ Planuję zrobić kilka takich mniejszych, na P1/P2/Angelgotchi i na v1/v2/ itd. ^^
10-11-2013, 18:48
Ale zrobiłam go na iD L.
Może zrobię coś rozmiaru angela, nie wiem w sumie. EDIT: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
10-11-2013, 19:28
Ahh- skrzydełka wychodzą Ci przecudnie. Mam uzbierane trochę kieszonkowych i zastanawiam się czy nie zamówić u Ciebie na mojego iD L właśnie pokrowca ; v ; Kiedyś się Ciebie pytała (ale chyba to było dawno i nie wiem czy pamiętasz), czy dałabyś radę zrobić pokrowiec z Mimitchi. A teraz dałabyś radę połączył Mimitchi + te skrzydełka? Ile by u Ciebie to kosztowało wraz z przesyłką?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| [Tamagotchi] GOTCHI HOUSE - sklepik | Carol | 57 | 3,949 |
08-04-2015, 18:57 Ostatni post: Carol |
|
|
|
Sklep - Akcesoria do Tmgc | Nikoletta | 6 | 753 |