13-05-2013, 18:36
Ja miałam różowego Furby'ego i Shelby'ego niebieskiegoz McDonald'a.
|
Furby
|
|
13-05-2013, 18:36
Ja miałam różowego Furby'ego i Shelby'ego niebieskiegoz McDonald'a.
13-05-2013, 18:42
Mam jeszcze breloczek z tym 2012, co śpiewa trzy piosenki jak duże, i nazywam go Dżunior, syn Willy'ego xDDDDD
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens ... .o.
13-05-2013, 18:52
Kurka, chyba uruchomię mojego Furby'ego. Pamiętam, że go uwielbiałam. Szczególnie jak ogarnęłam jak się z nim bawić i uczyć go sztuczek. ;3
13-05-2013, 19:23
W sumie każdy Furby ma jakieś fajne funkcje. Mój Willy strasznie mi się podoba, ale te CHOLERNE BATERIE się wyczerpały. Mówili że Furby 2012 nie ma żadnych ukrytych opcji, ale jednak ma! Bardzo mały, delikatny sekrecik, ale MA! Jak jego osobowośc to zła, i obróci się go do góry i zacznie karmic to zacznie tak dziwnie bekac. Taki żarcik dla tych którzy odkryli ten Easter Egg z bekaniem w starym ;0
.o. to filozofia życia
15-05-2013, 15:20
O, ten jest już z tych nowszych. ^__^ Ja mam Furby'ego z pierwszej fali, chyba z 1997 roku... *idzie sprawdzić w google*
Sprawdziłam, w 1998, więc się o rok kopnęłam. Ma osobno ogonek i osobno grzywkę (niektóre miały pasek przez cały grzbiet). Napaliłam się strasznie teraz na tego Furby'ego! Jak będę w domu na przyszły weekend to go sobie włączę i się będę z nim bawić. ^__^
15-05-2013, 15:21
Te z 2005 miały najmniej funkcji i myślę że mi by się szybko znudziły. Ten twój Carol mi się najbardziej podoba ze wszystkich tych starych.
.o. to filozofia życia
15-05-2013, 15:31
Mi też.
Ma śliczne futerko, takie jak zwierzątko. Jeszcze niedawno pamiętałam jak miał na imię, ale teraz już nie pamiętam... Jestem zła, że zagubiły mi się gdzieś instrukcja i słowniczek, bo je miałam nawet ładnie pokolorowane. ^__^ No i były bardzo przydatne... No cóż, wada wielokrotnych przeprowadzek. Teraz będę musiała szukać inf. w necie. ;/
17-05-2013, 22:58
Mi się udało kupić funky furby za 15zł czy coś, ale bez dolnego czegoś co trzyma baterie. Myślałam że ok, zamienię z mojego emototronica i już... Ale widocznie funky mają troche inne te doły. D:
Niby cośtam robił, ale za nic nie chciał tańczyć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
24-05-2013, 20:51
Wyszła aktualizacja do aplikacji dla 2012. Wreszcie nie odstaje tak bardzo od tej iOS'owej. Dodali kręcenie filmów (które u mnie nie działają ale kij ;P) możliwośc wysyłania owiec do Furbiego, żeby szybciej zasnął i mikstury służące do zmieniania głosu. Najbardziej mnie interesują te ostatnie, ciekawe jak to działa, te filmy w ogóle mnie nie interesują, a te owce, to nie wiem na jakiej zasadzie działają, bo mam baterie rozładowane i nie mogę sprawdzic ;0.
.o. to filozofia życia
01-06-2013, 13:05
Lol i jak się niby Furby łączy z komputerem? o.O
Przywiozłam mojego! Tylko uszkami nie rusza. Ale co tam, ważne, że w ogóle działa. ^__^![]() To zdjęcie parę postów wyżej było wzięte gdzieś z neta, tu już macie mojego własnego. ![]()
01-06-2013, 13:26
Nie łączy się z komputerem, tylko z darmową aplikacją na Androida\iOS(choć istnieje Furby TV na oficjalnej stronie, które też działa) i tak w ogóle on się nie ''łączy'' tylko ta aplikacja wysyła mu jakieś dźwięki niesłyszalne dla większości ludzi(Ja, moja koleżanka i rodzice słyszymy. Jesteśmy kosmitami o.O) i to jest takie Piiip pip czy coś i on rozpoznaję czy dajesz mu shake truskawkowy czy stare gacie... I po za tym wychodzą do niej aktualizacje, które dodają mnóstwo nowych funkcji.
OK, tata kupił baterie, mogę powiedzieć coś o tych nowych funkcjach w aplikacji: 1.Filmy: Na moim Tipo nie działają :C 2.Owce: Albo mój Willy nie chce spać po ''śpiączce''(przez długi okres czasu rodzice nie chcieli mi kupić baterii, więc tak jakby ''był w śpiączce''), albo ja nie wiem na jakiej podstawie to działa... 3.Mikstury głosu: ZARĄBISTE DHUHDSHDHS. Jedna mikstura służy do zmieniania głosu jak wiewiórka, a druga jak słoń xD Wbrew pozorom to naprawę działa i jest Kól a jeśli ty też słyszysz te dźwięki bo nie wszyscy ludzie je słyszą, to są takie głębokie i szybkie płip pik płok.
.o. to filozofia życia
01-06-2013, 13:43
Ciekawe czy to działa na wszystkie Furby... Hm... Właśnie ściągam, jestem ciekawa tego. xD Muszę sprawdzić. xD
01-06-2013, 13:52
Niestety nie działa. Te nowe Furby mają jakiś tam chip do rozpoznawania tych dźwięków. Te stare napewno nie. Wtedy nie było nawet dotykowych telefonów, a co dopiero Android iOS i inne.
.o. to filozofia życia
01-06-2013, 16:53
asfhdfytvhjb jak to piszczenie daje po uszach. >.<"
EDIT: Hahaha... xD
01-06-2013, 23:28
Na te najstarsze furby to piloty działają (te na podczerwień). Przycisk wyłączania może go uśpić, co jest przydatne. Strasznie długo te stare zasypiają...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Problem z furby | majuDJ | 3 | 1,447 |
16-02-2014, 18:43 Ostatni post: Viktor |
|
| Furby czy wart swojej ceny | krisstow | 4 | 1,348 |
30-10-2013, 16:31 Ostatni post: Carol |
|