Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co teraz robisz?
Słucham muzyki i szukam informacji na Tama-Zone. Siedzę na tumblr. Bawię się TMGC. No takie pierdółki. ;D
Odpowiedz
Organizuję się i zbieram.

Heloł, jest tu ktoś, kto chce iść na spotkanie otaku zamiast mnie? ;__;
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Próbę nie zazdrościć. Nie zazdroszczę, nie zazdroszczę. Lucky you. Aw.
Odpowiedz
Przeglądam EyeCandy's. Nazwę sobie trafnie dobrali. Ja chcę wszystko! >,<
[Obrazek: 2kj0vs.png][Obrazek: 2eeaafl.gif]
Don't worry be happy~
Odpowiedz
Szydełkuję zawzięcie woreczek. ;P
Odpowiedz
Ubolewam nad stanem moich zębów, które z powodu dziedziczenia złego stanu uzębienia z pokolenia na pokolenie strasznie mnie
boli ;C
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Ja muszę 2 razy dziennie płukać usta mieszanką ziołową z alkoholem, żeby wyleczyć sobie ten zagryziony policzek...
W dalszym ciągu szydełkuję woreczek... Wejdzie do niego 1 kolorowe Tama, a tak długo mi to zajmuje no. xD Może to dlatego, że w międzyczasie robiłam zapiekanki, a teraz oglądam "Avengers"... ;P
Odpowiedz
Wciąż zastanawiam się nad kupnem P's
.o. to filozofia życia
.o. to życia sens
...
.o.
Odpowiedz
Ile kosztuje?
Oglądam tv.
Odpowiedz
Jaram sie bo ktoś ważny mnie znów ZNOW zauważył *___*.
Odpowiedz
Przeglądam fotki ze spotkania i ubolewam nad brakiem inteligencji tych ludzi. XD
Odpowiedz
Ubolewam. Pękła mi warga. -.-"
Odpowiedz
Czytam streszczenie książki (przeczytałam ją, naprawdę, wyjątkowo jeśli chodzi o lektury i tylko przypominam) na zmianę z oglądaniem dziwnych/słodkich/borzeee♥ rzeczy w necie. łihi.
Odpowiedz
Szydełkuję. Ostatnio nic innego nie robię. A dziś kupiłam 3 nowe kolory włóczki... <3
Odpowiedz
Umieram. Simsy 4 za rok. Bożeeeeeeeeeeeee. *-* Ja chyba zawsze będę je kochać. Od kiedy jako mały dzieciak zaczęłam grać w jedynkę. Awwwwww. Nie mogę się doczekać. <33 Ale będzie trzeba się przyzwyczaić do nowego loga i nazwy. *trójka wsiąkła w mózg*

Ach, i umieram jeszcze z tego powodu, że trójka nie chce się włączyć. Nie mam ochoty odinstalowywać podstawy i 9 dodatków i od nowa zainstalować, no. D:
Odpowiedz