Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[UraTama] Adres Tama Town
Pytanie 
Czy wie ktoś, jaki jest adres stronki z Tama Town dla UraTama? Bo szukałam, znalazłam linka na Tama Talk, ale nie działał, wyskoczył błąd "404 Not Found"...
Pomoże ktoś? Uśmiech
Odpowiedz
Nie mam najzieleńszego pojęcia ;p ale myślę, że to będzie na 99% z końcówką .jp xDDD
[Obrazek: Roflcopter.gif]
Odpowiedz
Też tak sądzę, dziękuję za bycie średnio pomocnym, haha. ;D
Odpowiedz
Jak zawsze muszę ratować sytuację. Choć podana storna coś nie chce działać, albo są bariery regionalne (czyli trzeba zmienić sobie proxy odpowiednim programem na jakieś pochodzące z kraju Kwitnącej Wiśni).

http://www.tamatalk.com/IB/topic/92291-h...a-etamago/

Najwidoczniej Tama Town w Japonii zwie się eTamago.
Odpowiedz
No tyle, że eTamago, to też wiedziałam. ;D Ale stronka się nie chciała wyszukać na google. A jak wyszukałam temat na TamaTalk z wszystkimi miastami do japońskich wersji, to linki mi nie działały. ;/
No właśnie, ten z tego tematu też nie działa. Not found. Ech... -.-" Europejskie zapupie...
Odpowiedz
Próbuj z adresem proxy, jak zmienisz na jakiś z Dżapan, to będzie Cię uważać za swego ziomka ;p
Odpowiedz
A bo Ty myślisz, że ja się na tym znam. Nie wszyscy się bawią w informatykę. ;P
Dam sobie chyba w takim razie z tym spokój. ;/

Btw, stylowy avatar. ;P //offtop
Odpowiedz
A może oni usunęli? Ludzie, przecież kiedyś brałam te kody z TamaTalk i się logowałam i grałam, kij, że głównie na etamago od entama. Albo awarię mają. Nie wiem.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
(08-04-2013, 13:55)cecil napisał(a): Nie mam najzieleńszego pojęcia ;p ale myślę, że to będzie na 99% z końcówką .jp xDDD

(08-04-2013, 14:02)GLaDOS napisał(a): Też tak sądzę, dziękuję za bycie średnio pomocnym, haha. ;D

Te dwa posty były zupełnie niepotrzebne, uh.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Nie mam pojęcia od czego to zależy... Może faktycznie trzeba coś z tym proxy...? ;/
Odpowiedz
Spróbuj przez tą bramkę proxy. http://proxin.us/

(GLaDOS kompletne zignorowanie Inki i w dodatku bezczelne! Cholololololololo xD)

@Inka, moim zdaniem cały temat odliczania do 5000 jest niepotrzebny, ale jestem grzeczny i się nie odzywam. Czasem robimy bezsensowny offtop to fakt, ale to już musisz nam wybaczyć Język. Pozdrawiam ciepło Uśmiech

Za tego posta powinieneś od Inki dostać osta, więc się ciesz, że się zlitowała, w regulaminie jest napisane, że z zarządem się nie dyskutuje w tak mało rozgarnięty sposób. Na tym forum przestrzegamy regulaminu. Temat odliczania do 5000 jest w grach słownych, gdzie posty nie są naliczane, tu są, więc tu nie offtopujemy. Radzę jednak zapoznać sie z regulaminem. Pozdrawiam ciepło //Michu
Odpowiedz
Odliczanie jest w grach słownych. Ten temat jest w głównej części forum.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(08-04-2013, 17:59)Inka napisał(a): Odliczanie jest w grach słownych. Ten temat jest w głównej części forum.

Jak mówiłem, to tylko moje skromne zdanie.

GLaDOS http://www.proxyhide.org/ znacznie lepsza bramka, bo zachowuje spójność strony. Z list serwerów trzeba wybrać serwer z Japonii. Spróbuję się połączyć, czy znaleźć to tamatown, ale nie wiem, czy już czasem nie wycofali go :<
Odpowiedz
Okej, to sprawdź i mi powiedz, czy działa. ^^

Inka, dwa zdania offtopu nikomu krzywdy nie wyrządziły, a przynajmniej forma nie jest sztywna. Zauważ, że Twój post też nic kompletnie nie wniósł do tematu. Jesteśmy tu dla przyjemności, nie musisz wszystkiego traktować tak mega poważnie, jesteś na tyle młoda, że masz na to jeszcze kupę czasu. Oczko
I na tym zakończmy głupie dyskusje.
Odpowiedz
No niestety albo ja jestem taki nieudolny, albo po prostu nie ma tam obecnie zupełnie żadnego TamaTown. Być może nasi skośnoocy przyjaciele z Bandai zajmują się tworzeniem zupełnie nowego TamaTown(?). Ja niestety nie znam pisma japońskiego, ani też nie chciało mi się specjalnie no i w dodatku mozolnie tłumaczyć zdań napisanych hiraganą (jeśli to inny rodzaj pisma , to możecie mnie poprawić, nie obrażę się).
Podsumowując - nie wiem, nie znalazłem, jestem w kropce ;p.
Odpowiedz